Kendte5. september 2021

Nu er den gal igen: Dr. Dre anklager ekskone for tyveri

Selvom parret blev enige om en økonomisk løsning, når det kom til ægtefællebidrag, så føler musikproduceren sig fortsat krænket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega724780_013.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke mere end en måned siden, det stod klart, skilsmissen mellem Dr. Dre og (eks)hustruen Nicole Young ville blive en dyr affære.

I slutningen af juli blev det nemlig klart, at den 56-årige musikproducer skulle hoste op med intet mindre end 1,8 millioner danske kroner om måneden til Nicole Young, 51, i ægtefællebidrag.

Men trods det var en beslutning de to ar nået til enighed om, så er der muligvis alligevel noget, der nager hos produceren.

Ifølge Daily Mail anklager Dr. Dre nemlig nu sin tidligere hustru for at have stjålet penge fra hans pladeselskab, som de begge to var en del af.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega724780_014_1.jpg
 Foto: MEGA

Musikproduceren kæmper for sine hårdtjente penge. Foto: MEGA

Selskabet Recording One blev skabt tilbage i 2015 og Young havde angiveligt ansvaret for selskabets værdier, mens der i dokumenterne, som blandt andet The Blast har fået aktindsigt i, videre står, at hun desuden stod for økonomien.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega724780_016.jpg
 Foto: MEGA

Trods mere end 20 års ægteskab, så går bølgerne højt mellem det tidligere ægtepar. Foto: MEGA

I søgsmålet beskriver Dr. Dre, hvordan Nicole Young i den spæde start af skilsmissen mellem de to skulle have hevet knap 354 millioner dollars ud af virksomheden – inden hun blev udelukket fra virksomhedens økonomi.

Hvis det viser sig at anklagerne passer, så vil det blive en svær kamp for den 51-årige Young at kæmpe. Dog har politiet været i gang med at undersøge, hvorvidt hun rent faktisk har svindlet siden oktober sidste år.

Dengang lød det fra hende, at hun ikke tog pengene i ond tro, da hendes navn stod på kontoen – som hun altså senere blev fjernet fra.

Parret, der blev gift tilbage i 1996, har været i skilsmissekamp siden juni 2020. Sammen har de to børn, den 24-årige søn Trucie og den 20-årige datter Truly.

Sponsoreret indhold