Kendte24. januar 2022

Nu er den endelig på vej: "The Godfather"-serien alle har ventet på

Hvis du ikke allerede var klar over det, så er den længe ventede "Godfather"-serie på vej, og nu har den endelig fået en dansk premieredato
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the-offer.png
 Foto: Paramount+

Vi har sagt det før, og vi siger det igen: 2022 bliver et fuldstændig fantastisk år for tv-serie-fans, og nu blev året lige en tand bedre.

Streamingtjenesten Paramount+ kan nemlig bekræfte, at den længe ventede "Godfather"-serie er på vej til det danske publikum.

Serien har fået titlen "The Offer" og er en biografisk fortælling om historien bag instruktør Francis Ford Coppolas ikoniske mafiafilm "The Godfather" fra 1972.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megam5746_134609.jpg
 Foto: MEGA

Hvem husker ikke Marlon Brando i rollen som Don Corleone i "The Godfather" fra 1972? (Foto: MEGA)

Det var naturligvis noget af en omgang at få den Oscar-vindende film produceret, og den historie har producereb Albert S. Ruddy formået at forvandle til den kommende serie.

Albert S. Ruddy arbejdede nemlig på "The Godfather" under både udviklingen og produktionen af filmen, og vi tvivler ikke på, at han er i besiddelse af en række særdeles spændende og interessante historier, der altså snart kan opleves som tv-serie.

På rollelisten gemmer sig blandt andre Miles Teller som Ruddy, Matthew Goode (Robert Evans), Juno Temple (Bettye McCartt), Giovanni Ribisi (Joe Colombo), Dan Fogler (Francis Ford Coppola), Burn Gorman (Charles Bluhdorn), Colin Hanks (Barry Lapidus) og Patrick Gallo (Mario Puzo).

En trailer har vi endnu til gode, men du kan få lidt "Godfather"-vibes ved at se teaseren i videoen nedenfor.

"The Offer" har premiere på Paramount+ den 29. april.

Sponsoreret indhold