Kendte4. januar 2022

Fem serier vi ser mest frem til i 2022

Nyt år, nye serier, og i 2022 bliver der masser at tage fat på. Vi har samlet fem serier, som du skal glæde dig ekstra meget til at opleve
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det vælter som altid med fantastisk tv på det utal af streamingtjenester, der efterhånden findes, men hvad skal men egentlig vælge?

Det nye år bliver et glædeligt gensyn med adskillige serier, som vi elsker i forvejen, men det bliver utvivlsomt også året, hvor nye vilde serieoplevelser lander.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en af de mest ventede og hypede serier i 2022 er "Game of Thrones"-spinoff-serien "House of the Dragon".

Artiklen fortsætter efter billedet...

"The Crown"-stjernen Matt Smith (th.) spiller rollen som Daemon Targaryen i den kommende "Game of Thrones"-serie "House ot the Dragon". 
"The Crown"-stjernen Matt Smith (th.) spiller rollen som Daemon Targaryen i den kommende "Game of Thrones"-serie "House ot the Dragon".
 Foto: HBO Max

Den kommende "House of the Dragon"-serie får premiere på HBO Max i 2022. (Foto: HBO Max)

Serien følger Targaryen-familie 200 år, før vi i den oprindelige serie mødte karakterer som Jon Snow og Daenerys Targaryen, og på rollelisten finder vi skuespillere som blandt andre Matt Smith ("The Crown"), Paddy Considine, Olivia Cooke og Milly Alcock.

GoT-serien om dragefamilien er ikke den eneste serie sat i et særligt og hyperpopulært fantasyunivers, der får tv-premiere i år.

Streamingtjenesten Amazon Prime gør nemlig klar til at have premiere på storsatsningen "Ringenes Herre", der er baseret på bogserien af J.R.R. Tolkien. Hvor stor en indflydelse de tre Peter Jackson-film har på serien, må tiden vise.

Se videoen øverst i artiklen, og hør meget mere om de fem serier, du skal glæde dig til at se i år.

Sponsoreret indhold