Kendte18. marts 2021

Nu er datoen her: "Klovn" sæson 8 er på vej

Den næste og muligvis sidste sæson af "Klovn" er lige om hjørnet. Du skal bare have tålmodighed lidt endnu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/klovn_2.jpeg
 Foto: TV 2

Det er ikke meget mere end et par måneder siden, at Danmarks favoritkomikerduo, Frank Hvam og Casper Christensen, kunne glæde danskerne med nyheden om, at endnu en "Klovn"-sæson var på vej, og nu også kommet dato på.

"Klovn" vender nemlig tilbage med den nye og 8. sæson den 6. juni 2021, og cementerer én gang for alle, at der for alvor er god grund til at glæde sig til sommeren.

Det afslører TV 2 torsdag aften på Facebook, hvor Frank "Brostrøm" Hvam pryder billedet med teksten:

- Ha' tålmodighed. Lidt endnu.

Og her hentydes der jo så naturligvis både til coronaepidemien og til den kommende "Klovn"-sæson, haha, vi morer os allerede.

Den kommende sæson kommer til at bestå af i alt otte afsnit, som komikerduoen gerne allerede nu skulle være gået i gang med at indspille.

Selvom det tidligere var blevet meldt ud, at filmen "Klovn - The Final" ville blive det sidste i Klovn-eventyret, er Casper og Frank tydeligvis kommet på andre tanker, og det kommer "Klovn"-fans altså til at nyde godt af, når sommeren kommer.

- Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver "Klovn", og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår, lød det fra Casper Christensen tidligere på året.

Sponsoreret indhold