Kendte26. januar 2021

Officielt: Ny sæson af "Klovn" på vej

Frank Hvam og Casper Christensen brygger på sæson 8 af "Klovn"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/klovn_2.jpg
 Foto: Per Arnesen / TV 2

Nu er der godt nyt til fans af den populære komedieserie "Klovn" med komikerduoen Frank Hvam og Casper Christensen i hovedrollerne.

"Klovn" vender tilbage med en ny sæson, der til sommer får premiere på TV 2 Play.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Optagelserne til den ottende sæson i rækken går snart i gang, og den kommer til at bestå af otte afsnit.

Casper Christensen og Frank Hvam har ellers tidligere meldt ud, at filmen "Klovn - The Final" ville blive punktummet for universet.

Men nu er makkerparret kommet på andre tanker.

- Det handler om to ting. For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver "Klovn", og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår, lyder det fra Casper Christensen i pressemeddelelsen.

Sæson 8 kan dog meget vel være det sidste punktum.

- Egentlig meldte vi kun ud, at det var den sidste film. Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér, siger Frank Hvam.

Den "nye" Casper

Casper Christensen har for nyligt udgivet biografien "Casper", hvor man møder en mere moden udgave af komikeren, end ham der er karikeret i "Klovn".

Men det er altså stadig den gamle Casper Christensen, der optræder i den nye sæson.

- Nej, det bliver et gensyn med den gode, gamle Casper fra "Klovn"-universet. Sammen med alle de andre gode, gamle kendinge, blandt andre Franks nevø Bo, og Caspers nye kone, Fnug, siger Casper Christensen.

Sponsoreret indhold