Britneys advokat: Hun vil ikke optræde mere

Foto: MEGA

Dramaet om Britney Spears' frihed fortsætter. Senest har popstjernens advokat, Sam Ingham, meddelt, at hun ikke længere ønsker at optræde til trods for, at faderen, Jamie Spears, er opsat på, hun fortsætter popkarrieren.

Det har den 38-årige sangerinde dog ikke selv meddelt dommeren, der håndterer sagen om Britneys umyndiggørelse, og i den forbindelse forklarer advokaten, at hun ganske enkelt ikke er mentalt i stand til selv at skrive under på noget, der kan bekræfte, hvordan hun har det. 

Det skriver TMZ

Onsdag blev der afholdt en høring i Britneys sag. En høring, der egentlig blot skulle have været en standardhøring, men da dommeren begyndte at spørge ind til Britneys egne ønsker, tog det pludselig en anden drejning. 

Britneys advokat har tidligere givet udtryk for, at hun ikke længere ønsker, at faderen skal varetage hende og hendes sager, og at det derfor ville være passende at tildele Britney endnu en værge. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Ifølge Britneys advokat er popstjernen ikke i stand til at skrive under på nogle juridiske dokumenter. (Foto: MEGA)

Dommeren spurgte derfor, om Sam Ingham kunne få popstjernen til at skrive under på en erklæring, der på den måde officielt kan bekræfte, at det er Britneys ønske at få en værge mere tildelt. 

Og her blev det så spændende, for advokatens svar var, at Britney ganske enkelt ikke besidder den mentale kapacitet til at forstå, hvad det er, hun skriver under på. 

I den forbindelse sammenlignede advokaten Britney med en komatøs patient - en tilstand, der kan minde om bevidstløshed eller bedøvelse. 

Bestemmer ingenting selv

Den 38-årige popstjerne, der siden 2008 har været umyndiggjort, har så godt som ingen rettigheder og bestemmer blandt andet ikke over sin egen økonomi, ligesom hun skal have tilladelse af sin værge, der i dette tilfælde er hendes far, til eksempelvis at køre bil og bruge en telefon.

Britney har heller ikke forældremyndighed over sine to drenge, Sean Preston og Jayden James, som hun deler med eksmanden Kevin Federline.

Reglerne har været i spil, siden Britney i januar 2008 blev indlagt på et hospital i Los Angeles, efter det der angiveligt var en manisk episode, hvor hun nægtede at overlevere sine børn til faderen og derfor låste sig inde på et badeværelse med sin yngste søn.

Britney har siden umyndiggørelsen været på flere verdensturnéer, været forlovet, udgivet flere albums og haft et Las Vegas-koncertophold.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close