Kendte14. august 2023

Nu bliver det rigtig grimt: Kevin Costner håner (eks)konen

Filmstjernen smider nu sarkastiske stikpiller efter sin kommende ekskone omkring hendes intellekt
Photo by: NDZ/STAR MAX/IPx 2023 6/10/13 Actor Kevin Costner and wife Christine Baumgartner attend "Man Of Steel" World Premiere at Alice Tully Hall at Lincoln Center on June 10, 2013 in New York City.
Kevin Costner og hans kommende ekskone, Christine Baumgartner.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kevin Costners brud med sin kone gennem næsten to årtier, Christine Baumgartner, allerede har været en rigtig grim affære.

Der har både været økonomiske stridigheder, ligesom hun nægtede at flytte ud af filmstjernens hjem - men nu bliver bruddet endnu grimmere.

Det skriver TMZ.

Det amerikanske medie er nemlig kommet i besiddelse af de nyeste retsdokumenter i skilsmissen, og her håner Kevin Costner i den grad sin kommende ekskone.

Det tidligere par skrev under på en ægtepagt, da de blev gift tilbage i 2004, og i denne står der - ifølge filmstjernen - meget tydeligt, hvad der skal ske med deres tidligere fælles ejendele etc.

Skuespilleren forstår derfor ikke, hvorfor Christine Baumgartner alligevel kræver flere penge af ham, og derfor har han fået sine advokater til at spørge hende om, hvorvidt hun overhovedet forstår, hvad hun skrev under på dengang.

Og det spørgsmål har Christine Baumgartner - gennem sine advokater - svaret, at hun simpelthen ikke kan svare på, hvilket har fået Kevin Costner og hans advokater til sarkastisk at så tvivl om hendes intellekt.

- Christine har slået fast, at hun (og tilsyneladende ingen af alle hendes advokater) kan be- eller afkræfte, om de har forstået ægtepagten, lyder fra skuespillerens advokater i retsdokumenterne.

- Christines rådgivere har bedt om en definition af ordet "forstå", og derfor har Kevins rådgivere forsynet dem med ordbogens forklaringen af "forstå", står der videre.

Kevin Costner og hans advokater vil nu have dommeren i sagen til at tvinge Christine Baumgartner til at svare på, hvorvidt hun forstår den kontrakt, hun skrev under på, da hun i sin tid godkendte ægtepagten.

Det var Christine Baumgartner, der i maj anmodede om blive skilt fra Kevin Costner, som hun har været gift med i 19 år og har tre børn med.

Siden da har det tidligere par på ingen måder været enige om, hvordan bruddet skal foregå.

Hun har for eksempel krævet 248.000 dollars i børnepenge, hvorimod han kun ville betale 51.000. Her endte dommeren i sagen med at sætte beløbet til 129.755 dollars.

I den forbindelse besluttede dommeren også, at Kevin Costner - som der står i ægtepagten - havde ret til at smide Christine Baumgartner ud af deres tidligere fælles hjem, som hun ellers nægtede at flytte ud fra.

Sponsoreret indhold