Kendte29. juli 2023 (opd. 29. juli 2023)

Flyttebilerne er fremme: Kevin Costner smider Christine Baumgartner ud

På mandag er sidste chance for ekskonen, hvis hun ikke skal smides på gaden med politiets hjælp
Kevin Costner glæder sig i dag over, at han fik en ægtepagt med ekskonen, designeren Christine Baumgartner, der nu bliver smidt ud af huset og får markant færre dollars, end hun havde krævet.
Kevin Costner glæder sig i dag over, at han fik en ægtepagt med ekskonen, designeren Christine Baumgartner, der nu bliver smidt ud af huset og får markant færre dollars, end hun havde krævet.
 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA

LÆS OGSÅ: Nægter at flytte

Hun har kæmpet hårdt, men forgæves for at få lov til at blive boende i luksushuset direkte til vandet, som koster over en halv milliard kroner.

Men filmstjernen Kevin Costner, 68, er HELT FÆRDIG med ekskonen Christine Baumgartner, 49, der tilsyneladende har erkendt, at det er tiden at få pakket flyttekasserne.

Ifølge billeder, som Daily Mail deler, er flyttebilerne nu ankommet, inden den deadline som retten har sat for, hvornår hun skal være ude. Nemlig på mandag 31. juli.

Så lækkert er huset

Allerede inden Kevin Costner fik domstolen til at blande sig i deres private affærer, havde parret ellers en meget klar ægtepagt

I den står præcist hvor hurtigt hun skal flytte ud. Og hvor lille en del af hans enorme formue, hun har krav på. Aligevel har hun kæmpet desperat for at få meget mere.

Selvom Christine Baumgartner nu kommer til at bo under et betydeligt mindre tag, end palæet i Californien har givet hende, så kommer hun nok ikke til at sulte.

Udover de millioner, hun allerede har fået, skal hun nemlig løbende have en pæn sum penge hver måned.

Men altså ikke i nærheden af de beløb, hun havde håbet på.

Sponsoreret indhold