Kendte5. juli 2022

Nu bekræfter Cody Simpson: Viser kæresten frem

I flere måneder har rygterne svirret om, hvorvidt den australske sangstjerne og nu svømmer skulle have fundet kærligheden på ny, efter sit brud med Miley Cyrus
Cody Simpson og Emma McKeon
Cody Simpson bekræfter endelig, at han og medsvømmeren Emma McKeon er blevet kærester.
 Foto: Instagram

Det kan i sandhed siges, at den 25-årige Cody Simpson de seneste år har gjort sit for at vende sit lov på hovedet.

For efter at have brudt med sangerinden Miley Cyrus i sommeren 2020, så besluttede han desuden at vende ryggen til sin sangkarriere for i stedet at vende tilbage til svømmesporten, som han ellers droppede som 13-årig, da musikken bankede på hans dør.

Hurtigt fandt han tilbage i den gamle rytme som australsk mester, da han i december 2020 kvalificerede sig til OL, og nu kan altså også sætte kryds ved at have fundet kærligheden på ny.

I flere måneder har rygterne nemlig svirret om, hvorvidt han skulle være faldet for svømmeren Emma McKeon.

Noget, han nu endelig har valgt at bekræfte.

– Et kort møde i Barcelona med min elskede, skriver han kort til billederne, hvor han og McKeon går hånd i hånd, mens han desuden også har tagget hende i teksten.

Artiklen fortsætter under billederne

Det er første gang, Simpson selv poster noget om og med Emma, mens hun endnu ikke har delt noget om ham på sine sociale medier.

Så trods romancen mellem dem nu er bekræftet, så tyder det på, at parret fortsat ønsker at holde deres forhold så privat som muligt.

De to skulle angiveligt have mødt hinanden, da de begge trænede under den australske svømmetræner Michael Bohl.

Sponsoreret indhold