Nu afviser O. J. Simpson: Jeg er IKKE far til Khloé Kardashian

Foto: MEGA

Det er et par dage siden, O.J. Simpson kom på Twitter, og selvom han egentligt ville bruge det sociale medie til at skrive om sport, så har han nu talt ud om noget HELT andet. 

O. J. Simpson har nu langt om længe selv lagt låg på de rygter, der længe har floreret.

Rygterne går på, at han har haft en affære med Kris Jenner, mens hun var gift med hans bedste ven Robert Kardashian, som resulterede i Khloé Kardashian, der skulle være deres kærlighedsbarn. 

Det afviser O. J. Simpson nu. 

- Engang imellem vil jeg tale om andre emner end sport og tale om noget andet - og dette er en af de gange. Bob (Robert, red.) Kardashian, han var som en bror for mig. Han var en god fyr. Han mødte Kris og giftede sig med hende, og de havde en fantastisk tid sammen, da de var sammen. Desværre endte det. Men aldrig, og jeg understreger aldrig, har jeg nogensinde haft interesse i Kris romantisk eller seksuelt, og jeg har aldrig fået indikationer på, at hun skulle være det i mig. Så alle de historier, de er bare dumme. Fup. Usmagelige, siger han i videoen på sin Twitter. 

O. J. Simpson sætter derudover ord på, hvorvidt han er Khloé Kardashians far. 

- Khloé, ligesom de andre piger, som jeg er meget stolt af, og som jeg ved at Bob også ville være, hvis han var her, men det er simpelt: Hun er ikke min, afslører han. 

Der har i årevis floreret ryger om, at Khloé var O. J.'s datter, men nu har O. J. for alvor sat en stopper for rygterne. Hverken Khloé eller Kris har - indtil videre - reageret. 

Den tidligere NFL-stjerne og dømte bevæbnede røver siger derudover i videoen, at en mand, der påstod, at havar O. J.'s manager spredte rygterne. 

Robert Kardashian forsvarede O. J. i hans berømte 1994-95-mordsag, hvor han blev frifundet for drabet på Nicole Brown Simpson og hendes ven Ron Goldman. 

O. J. og Nicole var tætte venner med Kardashian-familien dengang, og O. J. kendte Kardashian-børnene godt - det var dog før, at han blev anklaget for at have dræbt to mennesker. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close