Kendte29. januar 2023

Nu afslører Mathilde Gøhler "sin pris": Tager en formue for dine likes

Modellen malker målrettet sin succes på Instagram, når store firmaer betaler hende fyrsteligt for at anbefale deres produkter
Mathilde Gøhler lægger gerne sit ansigt og troværdig til et produkt, hvis ellers firmaet bag er parat til at betale hende dyrt for ulejligheden.
Mathilde Gøhler lægger gerne sit ansigt og troværdig til et produkt, hvis ellers firmaet bag er parat til at betale hende dyrt for ulejligheden.
 Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt - får bøde og må ikke køre

Det begyndte ganske beskedent for Mathilde Gøhler, da hun for ti år siden tog hul på, hvad der endte som et millioneventyr: Stryg neglelak på og del billedet med dine følgere. Så betaler vi dig 1750 kroner.

I dag kan firmaer, der vil havde Gøhler til at lægge ansigtet i de helt rigtige folder, få absolut intet for det beløb.

For skal man have modellen til at rette kameraet mod et produkt og sig selv, lyder regningen nu nemt på flere hundrede tusinde kroner.

Det afslører hun i et større interview med Berlingske, hvor hun ikke lægger skjul på, at det har været en guldgrube at malke likes ud af hendes i dag over en million følgere på Instagram.

Men hun mener, at hun er alle pengene værd for firmaerne. Især fordi hun ifølge sin egen vurdering præsenterer alt fra neglelak til dyre tasker og kostbare rejser "troværdigt".

- Det handler også om, at ens følgere griber det, man giver til dem, fordi det er troværdigt.

- Hvis jeg nu postede noget, der ikke var så troværdigt, ville det heller ikke interagere lige så godt, siger hun til avisen.

Selvom Mathilde Gøhler i dag har omsat sin succes som både model og influent til en bugnende bankkonto, har hun også i kærligheden ramt en partner, der har styr på pengene.

Nemlig først med Remee og senest med iværksætter og millionær Silas Ystrøm, der blandt andet har tjent sine mange penge på - sammen med sin bror - at sælge særdeles indbringende internet-tjenester til små og mellemstore virksomheder.

Sponsoreret indhold