Kendte12. december 2022

Mathilde Gøhler i shitstorm: Deler datteren i Balenciaga

Modellen Mathilde Gøhler er kommet i modvind efter at have delt et foto af sine to børn, hvor storesøster Kenya er iført en bluse af det i øjeblikket meget omdiskuterede mærke Balenciaga
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: SE og HØR

Det er under tre uger siden, at en mildt sagt uheldig kampagne blev sat i direkte forbindelse med pædofili og sendte designermærket Balenciaga ud i et stormvejr af dimensioner.

Om alt det er gået hen over hovedet på fotomodel Mathilde Gøhler, er svært at sige, men hvis det ikke er, er hun tilsyneladende ligeglad.

Hun har nemlig delt et ellers sødt foto af døtrene Lelou og Kenya, hvor sidstnævnte, som er den ældste af de to, bærer en bluse af det i øjeblikket stærkt kritiserede mærke.

Opslaget har modtaget en del negative kommentarer, som Mathilde Gøhler dog ser ud til løbende at slette igen. I hvert fald forsvinder de.

– Jeg er i chok! Du støtter bogstaveligt talt pædo***. Jeg elsker at følge dig, men du er også cancelled, skriver en rasende – nu tidligere – følger i kommentarfeltet.

– Hvorfor sletter du de kommentarer, hvor alle kalder dig ud på at du klæder din datter i Balenciaga, spørger en anden og fortsætter:

– Du ved tydeligvis, at det er forkert, men du adresserer det ikke.

Andre kommentarer lyder "vær sød ikke at støtte det pædo-mærke" og "#cancelBalenciaga2022".

Billedet, som blev delt i går, er stadig på Mathilde Gøhlers Instagram-profil. Modellen har 1,3 millioner følgere.

Sponsoreret indhold