Kendte12. juli 2020

Norsk milliardær Petter Stordalen scorer 27 år yngre kæreste

Den norske forretningsmand Petter Stordalen kunne til onsdagens åbning Villa Copenhagen vise sin 27 år yngre kæreste frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200701-073218-l-1920x1279we.jpg
 Foto: Ritzau / Scanpix

Den 57-årige norske rejse- og hotelkonge Petter Stordalen har fundet sig en ny flamme i den 30-årige springrytter Märta Elanda Wistén.

Det bekræfter Spies Rejser-ejeren til det norske medie VG.

Hotelkongen fortæller, at det faktisk var coronakrisen, der bragte parret tæt sammen. Hun skulle nemlig bare have aflagt et kort visit, men det blev altså til en længere periode - takket være coronapandemien.

- Det har været en meget speciel tid, men vi har samtidig fået mulighed for at lære hinanden godt at kende - og i sidste ende blive virkelig forelskede. Så selvom forretningslivet har været udfordrende, har privatlivet været en optur. Vi har det helt fantastisk sammen, lyder det fra den storforelskede Stordalen.

Petter Stordalen skulle ifølge det norske medie have flirtet med den 27 år yngre Märta siden nytår.

1. juli dukkede de for første gang op arm i arm til åbningen af luksushotellet Villa Copenhagen i København.

I samme omgang bekræfter den norske milliardær, at han er blevet skilt fra ekskonen Gunhild Stordalen, der endnu ikke har mødt den nye kæreste, men fortæller, at hun er meget glad på hans vegne.

https://imgix.seoghoer.dk/20200701-072649-l-1920x1279we.jpg
 Foto: Ritzau / Scanpix

Petter Stordalen viser sit nye luksushotel, Villa Copenhagen, frem. (Foto: Fredrik Hagen)

Petter Stordalen har været gift to gange tidligere og har tre voksne børn. Märta, der lige nu er bosat i Sverige, har også selv været gift, men har ingen børn.

Sidste år købte Petter Stordalen 40 procent af Spies-gruppen, der blandt andet inkluderer Sunclass Airlines. Fredag blev det bekræftet, at flyselskabet om ganske få uger genoptager flyrejser til populære charterdestinationer.

Sponsoreret indhold