Kendte 3. juni 2019

Noller fra Brødrene Olsen er blevet indlagt

Niels "Noller" Olsen, som de fleste nok kender fra Brødrene Olsen, er blevet indlagt er blevet indlagt. Det skriver Ekstra Bladet
Foto: Thomas Laursen

Næste år er det 20 år siden, Brødrene Olsen vandt både det danske og internationale Melodi Grand Prix. Nu er den ene del af hitduoen blevet indlagt.

Det drejer sig om Niels "Noller" Olsen, som er blevet indlagt på hospitalet. Det bekræfter brødrenes manager Steen Wittrock over for Ekstra Bladet.

"Noller" og brormand Jørgen Olsen skulle i have optrådt sammen, men her måtte storebror synge hits som "Smuk som et stjerneskud" alene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Aller Media

Niels "Noller" Olsen blev i 2016 opereret i hjertet (Foto: Aller Media)

Årsagen til indlæggelsen var et maveonde og den kunstige hjerteklap, som den 65-årige musiker fik indopereret for tre år siden, oplyser Steen Wittrock til avisen.

- Der var noget medicin i forbindelse med hans hjerte, der skulle reguleres. Det er det blevet, og han er snart fit for fight igen, forsikrer han ifølge Ekstra Bladet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For tre år siden gennemgik "Noller" en voldsom operation i hjertet, som han altså stadig mærker til den dag i dag.

Operationen var en maze-operation, hvor kiruger syer en labyrint af linjer mellem hjertets venstre og højre forkammer. Det danner arvæv, som blokerer for de elektriske impulser.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen med sin bror Jørgen Olsen, 69, optræder "Noller" stadig med Brødrene Olsen hits (Foto: Aller Media)

I dag tager den ene del af hitduoen altså stadig medicin for at holde styr på hjertet som følge af den voldsomme operation.

- Han bliver fulgt nøje, og det er vigtigere, at han kommer ind og får sin medicin reguleret, end at han står på scenen. Men vi opfylder altid vores kontrakter, og derfor kom Jørgen alene, siger Steen Wittrock til Ekstra Bladet.

Den musikalske duo brødrene Olsen blev dannet i 1972. Højdepunktet kom i år 2000, da Niels og Jørgen vandt Det Internationale Melodi Grand Prix med sangen ”Fly On the Wings of Love”.

Hittet var medvirkende til, at deres album ”Wings of Love fra samme år, var det bedst sælgende album i 00’erne.  

Sponsoreret indhold