Nyheder5. september 2016

”Noller” på højkant efter kompliceret hjerteoperation

Musikveteranen spiller igen sammen med sin bror
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/noller-vinker.jpg
 Foto: All Over

Niels ”Noller” Olsen har været igennem en meget kompliceret hjerteoperation for at normalisere hans hjerterytme. Det ser ud til at være lykkes, og Melodi Grand Prix-stjernen spiller allerede igen med sin bror, Jørgen Olsen.

- Jeg har det allerede meget bedre. Kombineret med en justering jeg har fået foretaget på Riget, har operationen gudskelov virket. De seneste tre-fire dage har jeg haft en normal puls, og derfor betydelig mindre arytmi (rytmeforstyrrelser, red.) Jeg har sovet godt de sidste nætter. Det er selvfølgelig skønt, jeg er meget glad og optimistisk, siger Niels Olsen til BT.

Operationen var en maze-operation, hvor kiruger syer en labyrint af linjer mellem hjertets venstre og højre forkammer. Det danner arvæv, som blokerer for de elektriske impulser.

Den musikalske duo brødrene Olsen blev dannet i 1972. Højdepunktet kom i år 2000, da Niels og Jørgen vandt Det Internationale Melodi Grand Prix med sangen ”Fly On the Wings of Love”. Hittet var medvirkende til, at deres album ”Wings of Love fra samme år, var det bedst sælgende album i 00’erne.

Sponsoreret indhold