Nikolaj Coster-Waldau tæt på slagsmål med bjerggorilla

Foto: Thomas Laursen

Nicolai Coster-Waldau er nok mest kendt for rollen som Jaime Lannister i HBO-hitserien "Game of Thrones", hvor han på forunderlig vis har overlevet de foregående syv sæsoner og altså nu er aktuel i sæson otte. 

Noget andet Coster-Waldau bruger en del energi på, er at være ambassadør for UNDP (United Nations Development Programme), hvor han forsøger at skabe opmærksomhed omkring og støtte målene for bæredygtig udvikling.

Disse mål er også kendt som "Global Goals", som opfordrer til handling for at ende fattigdom, bekæmpe ulighed og stande klimaforandringerne. Dette har blandt andet bragt ham til Rwanda i Østafrika. 

Her overnattede skuespilleren blandt andet "Sabyinyo Silverback Lodge", hvor han så bjerggorillaerne, og det endte måske ikke helt, som han havde forventet. 

- Jeg var ude at se de her bjerggorillaer i Rwanda, og så lige pludselig er der én af dem, som løber frem mod mig. Og jeg tænkte: Jeg håber, at jeg har ekstra underbukser med, fortæller han om oplevelsen. 

Coster-Waldau var sikker på, at han var ved at komme op at slås med bjerggorillaen, men det viste sig, at der var en årsag til optrinnet. 

- Det var, fordi jeg havde sat mig på dens mad. Og det vidste jeg ikke. Så vi flyttede os, fortalte han til gallepremieren på "Game of Thrones" i Imperial mandag aften.

Og Nikolaj Coster-Waldau er netop nu aktuel i den nye sæson af "Game of Thrones", som fans har ventet på i de sidste mange måneder.

Om Coster-Waldau overlever den sidste og ottende sæson af "Game of Thrones" ved vi forhåbenligt, når de kommende fem afsnit er løbet over skærmen på HBO.

Nye episoder udkommer hver mandag på HBO. Ventetiden kan med fordel bruges på at "catche up" på de seneste syv sæsoner, for der er en del at holde styr på. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close