Kendte12. april 2019

Coster-Waldau nærved sagsøgt efter "Game of Throne"-prank

Nikolaj Coster-Waldau fortæller, hvordan hans ”uskyldige” prank over for ”Game of Trones”-holdet nærved kostede ham en sagsøgning og en masse ballade
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9036271at.jpg
 Foto: HBO

Har man planer om at tage fusen på nogen, er det altid en god idé at sikre sig, at man ikke bagefter ender med alt for megen ballade.

Nikolaj Coster-Waldau havde hvert fald glemt dette, da han besluttede sig for at drille sine chefer bag HBO-succesen ”Game of Thrones” for nogle år siden.

Den danske verdensstjerne fra Tybjerg på Sydsjælland spiller som bekendt rollen som manden med den flotte hårpragt – Jamie Lannister – i HBO-giganten.

Og det var lige netop den flotte hårpragt, som Nikolaj Coster-Waldau, 48, besluttede sig for at tage pis med.

Det fortæller han ifølge News et interview med Digital Spy:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jamie_lannister_i_foerste_saeson.jpg
 (Foto: HBO)

Nikolaj Coster-Waldau med den flotte frille i HBO-serien. Det var denne manke, som holdet frygtede var klippet til ukendelighed. Foto: HBO

- Der var en masse snak om Jamies hår i de tidlige sæsoner – hans lange gyldne lokker.

- Da han mistede sin hånd, tænkte jeg: Skal han ikke også lige klippes. Og så tænkte jeg, ”Hvorfor lader jeg ikke bare som om”, fortæller Coster-Waldau ifølge News til Digital Spy.

- Det her er fem/seks sæsoner siden. Jeg sendte dem et billede, hvor jeg var helt karseklippet. Og jeg vedlagde et billede, hvor jeg fortalte, at jeg havde taget styringen over min karakter, og at jeg ønskede at blive respekteret. Jeg fortalte, at min integritet som skuespiller var spil, fortæller den danske stjerneskuespiller videre.

Han fik dog ikke svar på brevet og billedet og glemte alt om den ”uskyldige prank”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/nikolaj-coster-waldau3.jpg
 Foto: All Over

Nikolaj Coster-Waldau med en lidt kortere - men stadig flot - "Game of Thrones"-frisure. Foto: HBO

Men da han landede i det nordlige Island for at indspille endnu en sæson af serien, modtog han et panisk opkald fra en af ”Game of Thrones”-bosserne, der ikke havde glemt hans hår-historie.

- Jeg sad i bilen på vej fra lufthavnen. Den første AD (assistant director, red.) sagde ”Har du overhoved noget hår”. Og så forklarede han, hvordan stakkels Kevin – der stod i spidsen for hår – fuldstændig febrilsk havde forsøgt at fremstille en paryk med dét, han havde, hvilket ikke var meget, fortæller Coster-Waldau.

- Jeg svarede ”Det var bare en joke! Troede I virkelig på mig?” De troede alle på det. De havde sågar ringet til min manager. HBO var begyndt at tale om at sagsøge mig, og det hele var kommet ud af kontrol.

Heldigvis slap Nikolaj Coster-Waldau med skrækken. Og Jamie Lannister havde stadig flot hår!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_19.jpg
 (Foto: YouTube)

Maisie Williams i sekundet efter, hun havde "afsløret" den store "Game of Thrones-hemmelighed. Foto: YouTube

Den danske skuespiller er dog langt fra den eneste fra ”Game of Thrones”, der elsker at tage fusen på folk. Det er således ikke mange uger siden, at Maisie William i anledning af 1. april havde sat sig for at drille millioner af ”Game of Thrones”-fans godt og grundigt.

Under et interview med den amerikanske talkshow-vært Jimmy Fallon kom hun således ved et ”uheld” til at afsløre, at hendes karakter Arya Stark dør i andet afsnit af ottende (og sidste) sæson, der får premiere lige om lidt.

I samme sekund indså skuespillerinden sin "fatale fejl" og gik tydeligvis i panik, som du kan se i klippet længere nede i artiklen.

Hendes hænder rystede og hun spurgte indtrængende til, om interviewet var på direkte TV. Jimmy Fallon forsøgte efter bedste evne at berolige hende, men uden held. Kort efter forlod Maisie Williams interviewet i ren og skær panik.

Men det hele var altså en nøje planlagt (og ganske veludført) aprilsnar.

Du kan se eller gense interviewet lige her:

Sponsoreret indhold