Kendte24. august 2023

Nicki Bille flytter hjem til far

Efter et ophold bag tremmer og en tur på hjemløse-herberg er den tidligere fodboldspiller Nicki Bille flyttet ind hos sin far Kim
At bo på et herberg var ikke noget for Nicki Bille.
At bo på et herberg var ikke noget for Nicki Bille.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Selv om Nicki Bille de senere år har fyldt avisernes forsider med den ene skandale-overskrift efter den anden, så har han stadig sin families opbakning.

Støtten til Nicki Bille er så stor, at den 35-årige eks-fodboldspiller har fået lov at flytte hjem til sin far Kim i Valby.

Far og søn, Kim og Nicki Bille, havde en glad aften ved Zulu Awards sidste år.
Far og søn, Kim og Nicki Bille, havde en glad aften ved Zulu Awards sidste år.
 Foto: MARTIN HØIEN

Nickis 57-årige far Kim Bille Nielsen har en treværelsers andelslejlighed i Valby. Boligen er på 69 kvadratmeter, men hvor der er hjerterum, er der husrum, så Kim Bille Nielsen har ladet sin søn flytte ind.

I november idømte Østre Landsret Nicki Bille tre måneders fængsel for at have slået en ung mand i baghovedet med knyttet hånd. Episoden fandt sted på en københavnsk natklub. Slaget kostede også Nicki Bille et opholdsforbud i nattelivet i en periode på et halvt år.

I retten forklarede Nicki Bille, at han glædede sig til at få sin egen lejlighed fra 1. december. Han har da også efter afsoningen haft adresse på et herberg for hjemløse på Gammel Køge Landevej, men det ophold blev kortvarigt, for ifølge CPR-registeret har han siden 24. maj haft bopæl hos sin far.

Nicki Billes sammenstød med ordensmagten kaster mørke skygger over hans fodboldkarriere:

Mens han i 2013 var ansat af norske Rosenborg B.K. blev Nicki Bille anholdt og placeret i detentionen efter at have smadret et glas og spyttet på en ansat og slået ud efter andre mennesker. Det kostede ham en bøde på 10.000 norske kroner.

Året efter blev han anholdt i København efter at have sparket til en parkeringsautomat og bidt en betjent i armen. Det udløste 60 dages betinget fængsel.

I 2018 overfaldt han to kvinder i Monaco og blev idømt 30 dages fængsel. Han var i besiddelse af kokain ved anholdelsen. Senere samme år blev han i København anholdt for at have truet en anden mand med en luftpistol.

I december 2018 blev Nicki Bille ved et uheld ramt i armen af et skud fra et oversavet jagtgevær. Hovedpulsåren blev skudt over og Nicki Bille var i livsfare - han har fået varige men.

I sommeren 2019 var Nicki Billes blå Mercedes involveret i en trafikulykke i København. Fem personer kom lettere til skade og Nicki Bille blev anholdt og siden løsladt.

Sponsoreret indhold