Nick Cordero er død med corona efter lang tids sygdom

Foto: MEGA

Siden slutningen af marts måned har den 41-årige amerikanske skuespiller været indlagt på intensivafdeling, efter at han er blevet smittet med corona.

Det har været en kamp mellem liv og død lige siden, og skuespilleren har både fået amputeret sit højre ben, og han har kæmpet med en svær lungeinfektion.

Men sygdommen tog så hårdt på den 41-årige Broadway-stjerne, at han søndag døde.

Det bekræfter hans kone, Amanda Kloots på Instagram.

- Min kæreste mand døde i morges. Han var omringet af sin familie, sang og bøn mens han forsigtigt sagde farvel til denne verden, starter hun opslaget.

- Jeg kan slet ikke forstå det, og det gør så ondt. Mit hjerte er knust, og jeg kan på ingen måde forestille mig at leve et liv uden ham.

Parret har sammen sønnen Elvis på bare ét år.

Amanda har siden mandens sygdomsforløb i marts måned løbende opdateret offentligheden om, hvordan han kæmpede hårdnakket for at komme ud på den anden side.

Skuespilleren blev indlagt på grund af det, som lægerne troede var en slem influenza, men det viste sig i stedet at være coved-19.

Udover at måtte gennemgå og overkomme flere større komplikationer, så har han senest måtte få fjernet sin pacemaker, og efterfølgende lød det fra konen, at han eventuelt skulle gennem en dobbelt lungetransplantation.

Nick Cordero er bedst kendt for sine optrædener på Broadway, men han har også haft sin tid på skærmen i blandt andet krimidramaet ”Blue Bloods”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close