Kendte8. december 2022

Nick Carter anklages for at have voldtaget en mindreårig

I 2001 skulle Backstreet Boys-stjernen Nick Carter have voldtaget en kun 17-årig autitstisk pige, skriver PageSix
Nick Carter
Nick Carter anklages for at have begået en fuldbyrdet voldtægt i 2002.

Det er kun en måned siden, han mistede sin lillebror.

Og midt i sorgen, bliver Nick Carter ramt af endnu en nedtur. Backstreet-drengen bliver således beskyldt for at have voldtaget en mindreårig autistisk pige.

Det skriver PageSix.

Voldtægten skulle angiveligt have fundet sted i 2001. Det kom frem på en pressekonference, som offeret og hendes advokater holdt torsdag.

Pressekonferencen blev livestreamet på Facebook, og her tonede en tårevædet Shannon Ruth frem og beskyldte popstjernen for at have forulempet hende seksuelt.

- De seneste 21 år har været præget af smerte, forvirring, frustrationer, skam og selvskade som en direkte konsekvens af, at Nick Carter voldtog mig, lød det fra den nu 39-årige kvinde.

- Selv om jeg er autist og lever med spastisk lammelse er det intet i forhold til det, Nick Carter udsatte mig for, tilføjede hun.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega232899_003.jpg
 Foto: MEGA

Hun hævdede desuden, at Nick Carter, efter han havde voldtaget hende, kaldte hende en retarderet kælling, og tog så hårdt fat i hendes arm, at det efterlod blå mærker.

Nick Carter skulle efter sigende også have forsøgt at skræmme Shannon Ruth til at holde mund.

Shannon fortalte på pressekonferencen, at hun havde tøvet med at stå frem i de seneste 21 år, fordi hun var bange for at havne i fængsel, hvis hun betroede sig til nogen.

Men nu ønsker hun at stille Nick Carter til ansvar, at sætte en stopper for, at han udsætter flere unge kvinder for seksuelle overgreb.

- Bare fordi han er kendt, skal han ikke skånes, siger Shannon.

Shannons advokat Mark Boskovich tog også ordet under pressekonferencen. Han hævdede, at Nick Carter har gennem mange år har mange seksuelle overgreb på samvittigheden, men at musikindustrien har det med at kigge den anden vej.

Ifølge advokaten er Shannon ikke den eneste, der har meldt Carter for seksuelle overgreb. Tre andre kvinder, som foreløbigt er anonyme, anklager ligeledes popstjernen for seksuelle overgreb.

PageSix er kommet i besiddelse af retsdokumenterne, hvor Shannons vidneudsagn står beskrevet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wennphotosfour225478.jpg
 Foto: MEGA

Shannon hævder, at hun for 21 år siden blev inviteret med i tourbussen efter en koncert i Tacoma, efter hun havde stået i kø for at få hans autograf.

I bussen tilbød Carter angiveligt den unge kvinde en rød drink, som hun i dag mener bestod af vodka og tranebærjuice – selv om hun var mindreårig.

Derefter beordrede han, ifølge Shannon, hende til at udføre oralsex.

Shannon hævder desuden, at sangeren førte hende hen på sengen i tourbussen, hvor han fortsatte overgrebet – selv om hun var jomfru.

Af retsakterne fremgår det, at Shannon fik kønssygdommen HPV efter overgrebet.

Det er ikke første gang, Carter anklages for voldtægt. I 2017 blev han anklaget for at have voldtaget Melissa Schuman i 2002. Dengang var hun 18, mens han var 22.

Sponsoreret indhold