Hollywood22. november 2017

Nick Carter anklaget for voldtægt

Backstreet Boys-sangeren Nick Carter anklaget for voldtægt i 2002
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nick-carter-22112017.jpg
Backstreet Boys-sangeren Nick Carter anklages nu for voldtægt i slipstrømmen på #Metoo-bølgen, hvor kvinder verden over står frem og fortæller om voldtægt, sexovergreb og sexchikane. Det er New York Times' afsløring den 5. oktober af filmmogulen Harvey Weinstein og hans angivelige overgreb på mere end 50 kvinder i filmverdenen, der fik #Metoo til at skylle ud over verden som en veritabel tsunami.
Det er sangerinden Melissa Schuman (33), der fortæller, at den 37-årige Nick Carter tiltvang sig samleje med hende, selv om hun kæmpede imod og sagde 'nej'. - Han var ligeglad med at jeg sagde 'nej', skriver Melissa Schuman i et blogindlæg.
https://imgix.seoghoer.dk/nick-artikel.jpg

Nick Carter på et 'forbryderfoto' da han blev sigtet for spirituskørsel tilbage i 2005. (Foto: All Over Press)

Melissa Schuman, der var sanger i den nu nedlagte gruppe, 'Dream', fortæller, at voldtægten fandt sted i Nick Carters hjem i 2002.
Dengang var Melissa bare 18 år, mens Nick Carter var 22.
https://imgix.seoghoer.dk/melissa.jpg

Melissa Schuman fortæller, at hun prøvede at undgå voldtægten, 'men han var for stærk', siger hun om Nick Carter. (Foto: All Over Press)

Nick Carter inviterede hende med hjem efter optagelser til skrækfilmen 'The Hollow', som de begge medvirkede i. Der skal han have ført Melissa ud på badeværelset, og han begyndte at kysse hende. Hun sagde nej, men han blev ved. - Han svarede ikke på mine protester, men blev bare ved med at kysse mig. Så løftede han mig op og satte mig ned på bænken på badeværelset og begyndte at kanppe mine bukser op. - Jeg sagde til ham, at jeg ikke ville gå længere, men han lyttede ikke og var ligeglad med, hvad jeg sagde, skriver Melissa Schuman i sit blogindlæg. Ifølge Schuman blev Nick Carter aggressiv, da hun sagde 'nej', og det gjorde hende så endnu mere bange. Kort efter førte han hende ind i sit soveværelse, hvor han begik fuldbyrdet voldtægt.
https://imgix.seoghoer.dk/backstreet-boys.jpg

Nick Carter (nummer to fra højre) sammen med resten af Backstreet Boys. (Foto: All Over Press)

- Han ville ikke holde op og accepterede ikke mit 'nej'. Han var for tung og stærk til, at jeg kunne flygte derfra, skriver Schuman. - Han sagde, 'bare tag det roligt, jeg siger det ikke til nogen', fortæller Melissa Schuman, der på det tidspunkt var en del af pigegruppen 'Dream'. Efterfølgende overbeviste Melisssa Schumans daværende manager hende om, at der ikke ville komme noget godt ud af, at gå ud offentligt og fortælle om hændelsen, fordi det ifølge manageren kune skade hendes karriere. Men kort efter mistede Melissa Schuman lysten til at kæmpe for sin karriere som sanger. - Jeg havde det ad helvede til. Jeg var udmattet og traumatiseret, skriver hun. Nick Carter har ikke reageret på anklagerne fra Melissa Schuman.
null

Sponsoreret indhold