Kendte19. maj 2022

Nick Cannon får snart sit 8. barn: Nu er han klar til stoppe sin reproduktion

I januar lød det, at den amerikanske tv-vært senere på året endnu en gang kan kalde sig far, når hans ottende barn kommer til verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nick_cannon_1.jpg
 Foto: MEGA

En utrolig bedrift.

Det er muligvis ord som flere sagtens kunne finde på at bruge om den 41-årige talkshowvært Nick Cannon, der i løbet af de seneste år har formået at sætte flere børn til verden, end de fleste ville kunne overskue.

Sidste år kunne han blandt andet kalde sig far for syvende gang, mens han havde fået de fire af dem inden for kun et halvt år.

Desværre kunne han i december meddele, at hans dengang yngste søn, Zen var død af en hjernetumor blot fem måneder gammel, mens han få måneder senere kunne bekræfte, at det ottende barn var på vej.

Men nu, få måneder inden ankomsten af hans ottende barn, som han får sammen med Bre Tiesi, fortæller han, at han overvejer at blive steriliseret.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/bre_tiesi.jpg
 Foto: Instagram

Nick Cannon ser frem til at møde sit ottende barn senere på året. Foto: Instagram (Bre Tiesi)

Til Daily Mail bekræfter han, at han for nylig var forbi til en indledende konsultation.

– Jeg ønsker ikke at befolke jorden fuldstændig, men jeg glæder mig til at tage mig af alle de børn jeg har nu, fortæller han.

– Altså jeg ved ikke, om jeg havde tænkt mig, det skulle være sådan fra starten, men det er bare en af de ting, hvor du er velsignet med gaven som børn er – og som vi alle ved, så har jeg været igennem meget, og jeg finder fred i mine børn, og jeg finder et formål.

At hans otte børn skulle være med mere end blot én kvinde var muligvis heller ikke en del af planen, og han indrømmer, at der kan være visse udfordringer forbundet med det.

– Jeg har helt sikkert dårlig samvittighed over, at jeg ikke har tid nok til at være sammen med alle mine børn.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega418260_022.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Cannon er i dag far til de 10-årige tvillinger Monroe og Moroccan, som han fik med sin ekskone, Mariah Carey, femårige Golden og 17 måneder gamle Powerfuld Queen, som han fik med Brittany Bell samt de ni måneder gamle tvillinger Zion og Zillion, som han fik med Abby De La Rosa.

Sidst men ikke mindst er han far til afdøde Zen, som han fik sammen med Alyssa Scott.

Hvornår den mulige sterilisation vil finde sted, har Cannon endnu ikke uddybet.

Sponsoreret indhold