Kendte24. maj 2021

Utroligt: Nick Cannon venter sit syvende barn - fire af dem har han fået indenfor de seneste seks måneder

Komiker og tv-vært Nick Cannon venter angiveligt barn med modellen Alyssa Scott. Er rygterne sande, bliver der Cannons fjerde barn på bare et halvt år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega418260_022.jpg
 Foto: MEGA

Man kan nemt blive helt forpustet, når man tænker på 40-årige Nick Cannons familieliv.

Og det gælder da bestemt også om at holde tungen lige i munden, når man beskriver det stamtræ, han er i gang med at bygge ud.

Da modellen Alyssa Scott for nyligt postede et Instagrambillede – hvorpå beskrivelsen siden er blevet redigeret - med teksten: ”Zen S. Cannon” begyndte rygterne med det samme at florere – kunne han snart se frem til at blive far for syvende gang?

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/capture_60.png
 Foto: Instagram, itsalyssaemm

Modellen viser stolt bulen frem. Er det mon Nick Cannons syvende barn, der ligger derinde?
(Foto: Instagram, itsalyssaemm)

Cannon, der er vært på den amerikanske udgave af den gakkede sangkonkurrence ”Masked Singer” venter utroligt nok allerede børn – ja, i flertal – med DJ’en Abby De La Rosa, 30, som bærer rundt på tvillingdrenge.

Og så er vi ikke engang færdige med at tælle endnu.

Langt fra.

Han har nemlig desuden datteren Powerful Queen på bare fem måneder sammen med sin forhenværende modelkæreste Brittany Bell.

Er du stadig med? Med Bell har han desuden tre år gamle Golden. Han er også allerede far til tvillingerne Monroe og Moroccan, som er ti år gamle, og som han har med ekskonen og megastjernen Mariah Carey, 51.

Og med styr på det i forvejen omfattende kuld, så lad os vende tilbage til Alyssa Scott, som altså muligvis også er i færd med at gøre sig til babymama i Cannons familiealbum.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega189096_004.jpg
 Foto: MEGA

Nick Cannon blev far for første gang i 2011, da han fik tvillingerne Monroe og Maroccan med poplegenden Mariah Carey. Siden må man da sige, han har fået smag for at sætte børn i verden (Foto: MEGA)

Den ene baby efter den anden

I kommentarerne svarer Scott – der er næsten otte måneder henne - nemlig mystisk med en smiley med hjerter i øjnene, da hun bliver spurgt, om det er Nick Cannon, der er faderen til hendes kommende barn.

De to blev set sammen i oktober sidste år, da de spiste sammen på kendisstedet Nobu i Malibu, og bare to måneder derefter afslørede Cannon, at han skulle være far til tvillinger igen – men altså med Abby De La Rosa, husker du nok.

Samme måned som den glædelige nyhed var han netop blevet far til Powerful Queen, som han har med eks ‘en Brittany Bell.

Sponsoreret indhold