Kendte 14. februar 2018

Ni-årig forsvandt til bryllup: Nu har politiet fundet resterne af hendes lig

Politiets hovedmistænkte har indrømmet at have slået pigen ihjel, men holder fast i, at det var et uheld

Den ni-årige pige Maëlys De Araujo forsvandt under en bryllupsfest sidste år.

Nu har politiet fundet resterne fra Maëlys lig. Det skriver det franske medie Le Monde.

Politiet har længe haft den 34-årige mand Nordahl Lelandais som hovedmistænkt, og han har nu erkendt at have slået pigen ihjel. Men han påstår, at det ikke var med vilje.

I august sidste år var ni-årige Maëlys De Araujo til bryllup i Pont-de-Beauvoisin i det sydøstlige Frankrig sammen med sin mor, der er kusine til bruden, med sin far og sin storesøster. 

Midt i herlighederne forsvandt Maëlys pludseligt, og med det samme frygtede politiet, at den lille pige var blevet kidnappet. 

Hun blev sidst set omkring klokken 03.00 om natten til søndag. 

Hendes mor troede i første omgang, at hun havde gemt sig. Men efter en time var hun stadig ikke fundet, og gæsterne til festen kontaktede politiet. 

Politiet satte med det samme en større efterforskning i gang, men der var ikke andre spor efter Maëlys end duftspor ved forsamlingshuset, hvor festen blev holdt og på parkeringspladsen foran stedet.

Der deltog 180 gæster i brylluppet, som alle blev afhørt af politiet. 

Politiet mistænkte hurtigt Nordahl Lelandais, der også var gæst til brylluppet. Hans forklaring hang ikke sammen og også nogle af de andre gæster pegede på ham.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet undersøgte blandt andet Lelandais bil og her fandt de spor efter Maëlys. Derefter blev den 34-årige mand anholdt. 

Til at starte med indrømmede Nordahl Lelandais, at pigen havde været i hans bil, men han nægtede at have noget med hendes forsvinden at gøre.

For nylig har politiet fundet blodspor efter ni-årige Maëlys i hans bil, og efter det indrømmede han, at han har slået hende ihjel. Han holder dog fast i, at det var et uheld. 

Ifølge anklageren har politiet nu fundet pigens kranie og nogle knogler. De har fået hjælp fra Nordahl Lelandais til at finde pigens lig og leder stadig efter de resterende ligrester. 

Sponsoreret indhold