Netflix bekræfter: Tiger King vender tilbage

Selvom det allerede er knap to år siden Tiger King – nærmere bestemt Joe Exotic og hans ærkefjende Carole Baskin – tog verden med storm, så er serien fortsat ganske omdiskuteret, og ikke mindst yderst populær.

Hvorfor det muligvis er til manges glæde, at Netflix nu kan bekræfte, at streaminggiganten vender tilbage med endnu en sæson.

Det beretter blandt andet The Sun, efter at Netflix selv har skrevet ”kommer snart” på deres amerikanske version af streamingtjenesten.

Netflix har dog endnu ikke givet en specifik dato for udgivelsen af den anden sæson. Eller hvorvidt Joe Exotic kommer til at optræde i serien, nu hvor han fortsat bruger sin tid bag tremmer, efter han i januar 2020 blev kendt skyldig i blandt andet at have forsøgt at hyre en lejemorder til at skaffe Baskins af vejen.

Artiklen fortsætter under billedet

Joe Exotic i dokumentaren "Tiger King: Murder, Mayhem and Madness". Foto: Netflix

Men følger Netflix sine gængse metoder i forhold til, hvornår de afslører, at noget er ”på vej”, så kunne meget godt tyde på, at den nye sæson vil være mulig at se inden for de næste to til tre måneder.

Joe Exotic afsoner i øjeblikket sin fængselsdom på 22 år, men tiger-elskeren kæmper fortsat for sin ret til at komme ud før tid.

Senest lød det fra den 58-årige tv-stjerne i maj måned, at han desværre var blevet ramt af prostatakræft, hvorfor han bad præsidenten om at gøre det, som Trump valgte ikke at gøre, inden han sagde farvel til Det Hvide Hus – nemlig at benåde ham.

Men Exotic ser altså ud til at måtte fortsætte livet i fængslet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close