Kendte18. marts 2021

Joe Exotic vender tilbage i ny dokumentar

Dokumentaren vil vise hidtil usete optagelser af Tiger King, der spænder mange år tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/exotiv_0.jpg
 Foto: MEGA

Hvis du var en af de mange millioner seere, der fulgte med i dokumentarserien "Tiger King" på Netflix, er der godt nyt på vej.

Den britiske dokumentarist Louis Theroux har sat sig for at producere endnu en dokumentar om den farverige dyrepasser Joseph Maldonado-Passage alias Joe Exotic.

Det skriver Deadline.

Louis Theroux har for 10 år siden mødt Joe Exotic i forbindelse med optagelsen af dokumentaren "America's Most Dangerous Pets".

Den nye produktion vil blandt bestå af hidtil uset videomateriale fra den 10 år gamle dokumentar, ligesom Louis Theroux har talt med de folk, der forsøger at få Joe Exotic ud af fængslet.

- Det her er en fuldkommen amerikansk historie, der foregår i Oklahoma, med et cast af karakterer, der næsten er for farverige og større-en-livet til at være sande, siger Louis Theroux.

Tilbage i 2011 brugte han otte-ni dage på at filme i Joe Exotics dyrepark, og derfor blev det til en del råmateriale.

- Jeg havde glemt, hvor meget vi skød, indtil jeg så det igen under lockdown. Der er ekstraordinært meget. Siden er historien blevet mærkeligere og større, og da jeg tog tilbage i slutningen af sidste år, så jeg et drama fra det virkelige liv, som tog mig i retninger, jeg aldrig havde forudset, siger Louis Theroux.

Den nye dokumentar kommer til at vare 90 minutter og produceres af BBC.

Sponsoreret indhold