Kendte16. juli 2020

Naya Riveras eksmand: Et sandt mareridt

Ryan Dorsey, der nu er efterladt som ene forælder til lille Josey, er knust efter tabet af sin tidligere partner, den 33-årige "Glee"-stjerne Naya Rivera
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er bare et sandt mareridt for ham, fortæller en kilde til PEOPLE.

Få dage er gået siden, politiet bekræftede, at man havde bjærget liget af den kun 33-årige tv-stjerne og mor, Naya Rivera, fra dybet i Lake Piru i Californien.

Endnu flere dage er gået, siden hun forsvandt sporløst på en bådtur med netop sønnen Josey. Politiets teori går på, at hun brugte sine sidste kræfter til at redde den 4-årige dreng, før energien slap op.

En kilde tæt på Ryan Dorsey, som Naya var gift med fra 2014 til 2018, kan nu berette om den sønderknuste eksmands tilstand.

- Han har stort set ikke sovet, fortæller vedkommende til mediet, før han uddyber:

- Selvom han ikke var sammen med Naya, så er det jo Joseys mor. Josey har brug for sin mor.

Kan ikke forestille sig det

Selvom den lille dreng blev fundet drivende rundt alene på den lejede pontoon-båd uden sin mor, så kunne myndighederne hurtigt fortælle, at Josey ellers var uskadt.

Da politiet afhørte ham i timerne efter moderens drukneulykke, stor det langsomt mere og mere klart, at der højst sandsynligt var sket en ulykke.

Josey, 4, forklarede, at han og Naya var på svømmetur, og at hun på et tidspunkt var hoppet i vandet og aldrig kommet op.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega688499_009.jpg
 Foto: MEGA

Ryan og Naya var gift fra 2014 til 2018 (Foto: MEGA)

Siden har obduktion og undersøgelser slået fast, at der nok var tale om en kamp for livet, hvor Naya nok nåede at redde sin søn, men selv endte med at tabe.

- Vi ved fra samtaler med sønnen, at ham og Naya svømmede sammen under deres tur. Her fortæller han på et tidspunkt, at han bliver hjulpet op i båden af sin mor, som skubber ham op på dæk bagfra. Herefter fortæller han, at han ser sig tilbage, mens hans mor forsvinder under overfladen, lød det fra Bill Ayub fra politiet i Ventura County.

Efterfølgende blev Josey afleveret til sin far, Ryan, som siden ekskonens forvinden selv deltog i eftersøgningen ved søen i Ventura County.

- Ryan kan slet ikke forestille sig at skulle opdrage Josey uden Naya. Det er den mest forfærdelige situation, fortæller kilden.

Sponsoreret indhold