Naser Khader sygemeldt efter stormvejr: Nu siger han undskyld

Foto: Jesper Sunesen

Mandag i sidste uge meldte den konservative folketingspolitiker Naser Khader sig syg med stress efter at have været havnet i et stormvejr, hvor han blev beskyldt for at true kritikere til tavshed.

I alt har otte personer kunnet berette om indirekte eller direkte trusler fra Naser Khader. Blandt andet skulle han have truet med at gå til deres arbejdsgiver.

Nu undskylder den 57-årige politiker for sin opførsel i et længere opslag på Facebook.

"Undskyld. Jeg mistede overblikket hen af vejen i min politiske kamp. Og nogle gange har jeg endda tabt hovedet," indleder han opslaget.

"Min reaktion har betydet, at der er nogle danskere, som har fået et rigtig grimt svar. Og dem som har stemt på mig, kan nu læse, hvordan jeg har skrevet til deres medborgere. Det undskylder jeg for," skriver Naser Khader.

Han indrømmer desuden, at det er sandt, at han har kontaktet nogle af kritikernes arbejdsgivere.

"Der er nogle, som har påpeget hykleriet i, at jeg selv er fortaler for ytringsfriheden og så har haft skrevet til nogle menneskers arbejdsgivere. Jeg vil gerne slå helt fast. Ytringsfriheden gælder for alle," står der i opslaget.

Han slutter opslaget af med, at han nu vil fokusere på at komme sig over sin stress.

"Derfor vil jeg nu igen lukke ned for mine sociale medier og tage den tid, det tager for at blive rask igen," slutter han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close