Kendte12. april 2021

Naser Khader sygemelder sig

De Konservative oplyser nu, at det 57-årige folketingsmedlem har sygemeldt sig med stress
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190215_jsu8694.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Naser Khader har sygemeldt sig fra arbejdet som folketingsmedlem for De Konservative.

Det skriver blandt andre BT.

- Naser Khader har netop meddelt den konservative folketingsgruppe, at han sygemelder sig. Årsagen er stress, lyder det fra partiet, der dog ikke har yderligere kommentarer til Naser Khaders sygemelding.

I løbet af de seneste dage har man i Berlingske kunne læse, hvordan en række kendte og ukendte debattører har følt sig intimideret af K-profilen.

Beskyldninger om trusler

Han skulle ifølge rækken af meningsdannere med "grænseoverskridende" beskeder have truet med at gå til deres arbejdsgiver, hvis de udtalte sig kritisk om ham.

Avisen har talt med i alt otte personer, der beretter om direkte eller indirekte trusler fra Naser Khader, hvori han blandt andet skulle have kaldt dem "antidanske", og beskyldt dem for at komme med "mellemøstlige bazar-løgne."

Ligesom han skulle have kontaktet flere af personernes arbejdspladser.

Partikollegaer til Naser Khader har, siden historien kom frem i lørdagens Berlingske, forholdt sig tavse.

Samme pres og stress

Men på Twitter kæder flere - inklusiv hans kollegaer på Christiansborg - den nu stresssygemeldte politikers beslutning om at trække sig for en stund sammen med beskyldningerne om at han har truet kritikerne til tavshed.

- Ønsker Naser Khader alt det bedste og god bedring hurtigst muligt, skriver De Radikales Kristian Hegaard, som fortsætter:

- Man skal bare huske på, at det er det samme pres og stress offentligt ansatte udsættes for, når en folkevalgt går til en arbejdsgiver i hårde vendinger om en ansats ytringer.

Ifølge Mai Mercado, der er gruppeformand i partiet, vil Nasers suppleant blive indkaldt som afløser for ham under sygemeldingen.

Det er Køges byrådsmedlem, 29-årige Mads Andersen, der er opstillet i Storkreds Sjælland for De Konservative.

Sponsoreret indhold