Nyheder31. januar 2018

Naser Khader trækker stikket: - Min datter har brug for mig

Naser Khader helliger sig sin 17-årige datter, der mistede sin mor nytårsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/naser-khader-31012018.jpg
 Foto: All Over Press

Naser Khader, der er medlem af Folketinget for Konservative, trækker med øjeblikkeligt varsel stikket til sit politiske arbejde.

Det skriver han onsdag på Facebook.

Baggrunden er, at Naser Khader vil bruge al sin overskydende tid på sin 17-årige datter Sofia, som han har fra sit første ægteskab med Birgitte Juhl.

50-årige Birgitte Juhl døde pludseligt ved nytårstid, og dermed mistede Sofia sin mor i en alder af bare 17 år.

Det var Sofia selv, der fandt moderen død nytårsdag, og nu har hun naturligvis brug for sin far til at bearbejde det store tab og komme videre i livet.

- Jeg bliver nødt til at skrue helt ned i den kommende tid. Og jeg beder jer alle om at respektere det, skriver Naser Khader i et opslag på Facebook, der bærer overskriften 'En svær tid'. - Det er ingen hemmelighed, at min datter går igennem en svær periode efter hendes mors ulykkelige, pludselige død, og derfor vil jeg nu skære helt ned på mit arbejde og aktiviteter og fokusere på min datter og hendes behov. Med hensyn til lovgivningsarbejde, debatter, artikler og aktiviteter på de sociale medier skruer jeg ned til et minimum, fortsætter Khader.

Naser Khader: - Jeg håber, I forstår

Enkelte politiske opgaver vil han dog stadig løse. - Jeg trækker ikke stikket fuldstændigt - der er enkelte aftaler, jeg holder fast i - alt efter, hvad kan lade sig gøre, skriver Naser Khader. Til sidst anmoder han om forståelse for, at han forsvinder fra det politiske maskinrum for en tid. - Jeg håber, der vil være forståelse for, hvorfor jeg må skrue ned en periode. Min datter har brug for mig, og intet er vigtigere. Glæder mig til at vende stærkt tilbage, skriver Naser Khader. Han og Birgitte Juhl havde et godt forhold til hinanden, og blot to uger inden dødsfaldet havde eksparret fejret jul sammen med deltagelse af begge Naser Khaders børn, hans to ekskoner samt bedsteforældre. Sofia er efter moderens død flyttet ind hos Naser Khader. Han har også sønnen Hannibal fra forholdet til radioværten og debattøren Bente Dalsbæk.
null

Sponsoreret indhold