Kendte24. maj 2021

Næsten 40 kilo lettere: Kelly Osbourne er ikke til at kende

Den 36-årige kendisdatter rockede et friskt look – komplet med frikadellefrisure og knivskarp eyeliner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter et kirurgisk indgreb på mavesækken – en såkaldt gastric sleeve – og et efterfølgende imponerende vægttab er Kelly Osbourne stort set ikke til at kende.

Det fik hendes mere end 2 millioner følgere i weekenden lov at opleve – og mon ikke et par stykker af dem måtte blinke et par gange?

I hvert fald er der efterhånden usædvanligt langt fra den unge kvinde, som mange MTV-seere i midten af 00’erne stiftede bekendtskab med i verdens vel nok første realityshow om en vaskeægte Hollywood-familie, ”The Osbournes”.

Tidligere har Kelly, 36 – der er datter af rocklegenden og Black Sabbath-frontmanden Ozzy Osbourne – fortalt, at hendes beslutning om at få foretaget den vægtreducerende operation har været en af de bedste i hendes liv.

- Rend mig!

Siden har hun smidt omkring 38 kilo.

- Jeg gjorde det, jeg er stolt af det, de kan rende mig i røven. Jeg har fået en gastrisk sleeve-operation. Det, den gør, er at ændre formen på din mavesæk. Jeg fik den for næsten to år siden. Det vil jeg aldrig nogensinde lyve om. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort, lød ordene, da hun medvirkede i podcasten ”Hollywood Raw”.

Desuden indrømmede hun, at hun havde fået foretaget flere kosmetiske indgreb i ansigtet, blandt andet for at gøre hendes kæbe smallere.

Det kan man da kalde anderledes ærlig snak, end hvad vi er vant til fra megastjernerne i Los Angeles.

Tilbagefald under corona

Før sin transformation havde sangeren, skuespilleren og stjernedatteren dog lige nogle andre ting, som hun måtte arbejde med. For hende var det nødvendigt med omkring et års terapi, før hun sprang ud i sin gastric sleeve-operation mod overvægt for to år siden.

- Den mentale transformation er nødt til at ske først, forklarede hun, før hun desuden afviste, at operationen er en ”hurtig løsning”.

Hun skal stadig træne og spise sundt jævnligt.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megar131056_10.jpg
 Foto: MEGA

Kelly Osbourne i 2006 (Foto: MEGA)

Terapien inkluderede også et farvel til alkohol – som Osbourne ellers gennem flere år ærligt har erkendt, at hun har været dybt afhængig af i perioder.

Men under coronaudbruddet var det svært for hende at holde sine løfter overfor sig selv, indrømmede hun tidligere i denne måned.

Omkring nytår fik hun er tilbagefald efter næsten fire års afholdenhed.

- Jeg tog væk med min ven, hvor der var folk ved en pool, som drak champagne. Jeg tænkte: "Det kan jeg godt tage et glas af". Og jeg fik et glas, og jeg havde det fint, siger tv-personligheden og fortsætter:

- Men det gik fra én drink her og der til bogstaveligtalt tre flasker champagne og 24 White Claws (35 cl. alkoholisk sodavand på dåse med fem procent alkohol, red.) om dagen, siger hun.

Sponsoreret indhold