Kendte 18. oktober 2021

’N Sync-stjerne Lance Bass viser første glimt af sine tvillinger

Det er kun få dage siden, stjernen kunne afsløre, at han og manden var blevet forældre for første gang, da deres små tvillinger kom til verden
Foto: MEGA

I juni måned kunne den 42-årige tidligere popstjerne Lance Bass glædeligt fortælle, at han og ægtemanden Michael Turchin ventede tvillinger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter ni måneders intens venten kom de små så endelig til verden i sidste uge. Det afslørede sangeren på sin Instagram-profil.

- Babydragerne er ankommet!!, skrev han blandt andet til billedet af de to smås fødselsattest, men udover det valgte han ikke at dele mere om den lille pige og dreng.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Det lavede han dog om på, da han søndag aften delte det allerførste billede af parrets lille søn og datter.

- Jeg har ikke sovet meget de sidste fem dage, og jeg er smurt ind i, jeg ved ikke hvad, men jeg har aldrig før været så lykkelig!, skriver han til billedet, hvor han ses stilfærdigt smile, mens de små nyfødte sover fredfyldt foran ham.

Artiklen fortsætter under opslaget

De to tvillinger, Violet Betty og Alexander James, kom til verden ved hjælp af en rugemor, men det har været en svær kamp for parret overhovedet at komme dertil.

Lance Bass har tidligere talt åbent om, hvordan han og ægtemanden har været gennem flere mislykkedes forsøg med fertilitetsbehandling og uønskede aborter.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men nu er lykken ikke til at tage fra parret, der har en masse at se til det kommende stykke tid.

Sponsoreret indhold