Kendte31. december 2020

Lance Bass fra 'NSync: Vi skal lytte til Britney

Det tidligere boybandmedlem mener klart, at verden bør høre Britney Spears egne synspunkter i den verserende værgesag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et interview med morgenprogrammet "Australia’s Today Extra" lufter den tidligere popstjerne og bandmedlem i ’NSync, Lance Bass, sine synspunkter omkring både ”FreeBritney”-bevægelsen og den stærkt omdiskuterede værgeordning, som hun har været underlagt siden 2008.

Det skriver Daily Mail.

- Vi bør helt klart lytte til hende, hvis hun gerne vil ud af det her værgemål, hvor hendes far kontrollerer hende, så skal vi da lytte, lyder opfordringen fra 41-årige Bass, som har været gode venner med Britney siden 1990’erne.

Megastjernen datede som bekendt hans ’NSync-kollega Justin Timberlake fra 2002 til 2005 – de to var et af verdens hotteste kendispar.

https://imgix.seoghoer.dk/britneylance.png
 Foto: MEGA

Lance er som gammel ven af Britney stadig i kontakt med både hende og lillesøster Jamie Lynn Spears (Foto: Mega)

Selvom Lance Bass godt kan sætte sig ind i berømmelsens pres i en ung alder, så mener han alligevel, at der er kønsmæssig forskel.

-Det at være kvinde er helt sikkert meget anderledes. Og så i så ung en alder. Desuden havde jeg jo mine bedste venner, som jeg var i gruppe med, så på den måde var det nemmere at tackle sammen. Hun var solo, fortæller han i morgenprogrammet.

Han fortsætter:

- Alting hvilede på hendes skuldre, og hele verden var enten for eller imod hende. Det er meget at skulle rumme.

Taler med søsteren

Tilbage i september afslørede det forhenværende ’NSync-medlem, at han havde kontakt til Britneys lille søster, Jamie Lynn på 29 år. En del af deres kontakt handlede om faderens kontrol over popstjernen og den aktuelle sag om ordningen.

- Jeg har talt med Jamie Lynn for nylig, og det er en af grundene til, at jeg har det har det godt med situationen i øjeblikket. De er ikke så bekymrede, som vi er, fortalte han til Entertainment Tonight.

Desuden bad han folk huske på, at det som verden har adgang til, kun er en meget lille del af det store billede.

- Verden har ingen anelse om, hvad der i virkeligheden foregår, når det kommer til den juridiske del.

Forlænget

Gennem de seneste 12 år har Britneys far, Jamie Spears, haft rollen som hendes værge. Han har siden hendes offentlige nedsmeltning i 2007 haft kontrollen over stort set alle aspekter af popstjernens liv og handlinger, da hun for retten blev umyndiggjort i sin tid.

Det er det, som den garvede superstjerne nu gerne vil have sat en stopper for.

Men Britney fik dog for nylig en ordentlig streg i regningen, da værgemålet blev yderligere forlænget til den 3. september 2021.

Sponsoreret indhold