’Mystisk mand’ gav mor rørende seddel – nu er han fundet

Sammie Welch ledte med lys og lygte efter mand, der gav hende seddel

Sammie Welch ledte med lys og lygte efter mand, der gav hende seddel

Foto: Privat/Facebook- Var det dig, der sad over for mig og min søn i toget den 22. januar og gav mig denne seddel? Så tag venligst kontakt til mig.

Sådan lød bønnen fra den britiske mor Sammie Welch fra Plymouth, som med lys og lygte har ledt efter manden, der gav hende en krøllet seddel med en rørende besked under en togtur torsdag den 22. januar - og nu er den mystiske mand så fundet.

Til Daily Mail forklarer 50-årige Ken Saunders, at det var ham, der rakte Sammie Welch sedlen, mens den unge mor sad i toget med sin 3-årige søn Rylan.

Den 'mystiske mand' Ken Saunders forklarer, at han fik lyst til at give hende sedlen med den søde besked (og fem pund; knap 50 danske kroner), fordi den unge mor var en 'stor rollemodel' for sin generation.

På den krøllede seddel skrev Ken Saunders:

"Tag en drink på min regning. Du er en gave for din generation, fordi du lærer din dreng gode manerer. Jeg har en datter på din alder. En anden gjorde engang det samme for hende. Jeg håber, at hun bliver en ligeså god mor som dig, når hun engang får børn", - og så underskrev han brevet 'manden med briller og hat'.

Ken Saunders rakte 23-årige Sammie Welch sedlen, da han stod ud af toget i Bristol torsdag den 22. januar om aftenen og fortalte hende, at 'hun vist havde tabt noget'.

Det var først efter, at Ken Saunders havde forladt toget, at den unge mor opdagede, hvad der i virkeligheden stod på sedlen.

Sedlen som Ken Saunders rakte den unge mor (Foto: Privat/Facebook)


LÆS OGSÅ: Mor fik rørende seddel - nu leder hun efter mand

- Jeg var lige ved at begynde at græde. Det varmede sådan, udtalte Sammie Welch efterfølgende, og hun gik straks i gang med at efterlyse manden, som hun ønskede at takke personligt.

Men Sammie Welch kunne slet ikke huske, hvordan den pågældende mand så ud. Og selvom hun godt huskede den pågældende togtur, skete der i hendes øjne ikke noget specielt på turen mellem Birmingham og Plymouth. 'Jeg var bare en helt normal mor', som Sammie Welch selv forklarer det.

For Ken Saunders var turen dog speciel:

- Jeg steg på toget, og der var denne virkelig dejlige lille dreng og hans mor. Han pjattede og legede - og han mindede mig om dengang, min egen datter var på den alder, siger Ken Saunders til Daily Mail og tilføjer, at dét, der i særdeleshed gjorde indtryk, var moderens måde at opdrage sin lille søn på:

- Han hostede, og hun sagde "husk at holde dig for munden". Han spurgte "Hvad?", Og hun sagde "Sig undskyld". Det var så anderledes i forhold til alle de udskældte unge i dag. Det var virkelig rørende at se hende lære sin søn manerer, siger Ken Saunders til Daily Mail.

- Toget vat virkelig overfyldt, men hun sørgede for at gøre plads, så en mand kunne sætte sig ned. Det rørte mig virkeligt, siger Ken Saunders, som besluttede sig for at glæde hende, som hun havde glædet ham.

Derfor skrev han sedlen og gav hende omkring 50 kroner.

- Der er en masse søde mennesker derude, og jeg tror, at vi bør minde folk om det. Jeg er ikke speciel, siger Ken Saunders til Daily Mail.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close