Kendte27. januar 2015

Ung mor fik denne rørende seddel – nu beder hun om hjælp

Sammie Welch leder med lys og lygte efter mand, der gav hende seddel
Af af
Sammie Welch leder med lys og lygte efter mand, der gav hende seddel
Sammie Welch leder med lys og lygte efter mand, der gav hende seddel
 Foto: Privat- Var det dig, der sad over for mig og min søn i toget den 22. januar og gav mig denne seddel? Så tag venligst kontakt til mig.

Sådan lyder bønnen fra den britiske mor Sammie Welch fra Plymouth. Den unge mor leder nu med lys og lygte efter den mand "med briller og hat", som rakte hende en krøllet hvid seddel, inden han hastede ud af toget i Bristol torsdag den 22. januar.

Sedlen har nemlig gjort et stort indtryk på den unge mor, som nu ønsker at komme i kontakt med manden og takke ham for de få ord, han havde skrevet på sedlen.

Den mystiske mand rakte 23-årige Sammie Welch sedlen torsdag aften, den 22. januar, omkring klokken 19 - 20. Her sad den lille mor med sin 3-årige søn Rylan på skødet.
Rylan var træt og sov i favnen på sin mor.

LÆS OGSÅ: Ryland er en sund og rask dreng... udover at han ikke er en dreng

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e7346cd18b8d4a5cb3364c97f4b3eba2.jpgSedlen som Sammie Welch fik overrakt (Foto: Privat)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d9566a3e1a854085801854ce90f9b718.jpgSedlen som Sammie Welch fik overrakt (Foto: Privat)


- Da manden rakte mig sedlen, sagde han, at jeg havde tabt den. Så i begyndelsen tænkte jeg ikke videre over det og læste ikke, hvad der stod på sedlen, fortæller Sammie Welch ifølge Mirror.

Men den unge mor fik en klump i halsen, da hun nærstuderede det krøllede stykke papir. For der stod en kærlig hilsen:

LÆS OGSÅ: Kvinder blev bedt om at kigge sig i spejlet, men havde ikke regnet med dette...

"Tag en drink på min regning. Du er en gave for din generation, fordi du lærer din dreng gode manerer. Jeg har en datter på din alder. En anden gjorde engang det samme for hende. Jeg håber, at hun bliver en ligeså god mor som dig, når hun engang får børn", stod der på den hvide seddel, der var underskrevet af 'manden med briller og hat' - og i det krøllede brev lå der fem pund, svarede til omkring 50 kroner.

- Jeg var lige ved at begynde at græde. Det varmede sådan, siger Sammie Welch, som nu ønsker at sige ét personligt tak til manden, der fik smilet frem hos hende.

- Jeg ville ønske, jeg kunne huske ham, men det kan jeg ikke, siger Sammie Welch, som dog tydeligt husker den pågældende togtur.

Hun følte dog ikke, at hun gjorde noget særligt på turen mellem Birmingham og Plymouth. Hun var blot en mor, der havde smurt en madpakke til sin 3-årige søn, og som hyggede med sin søn i toget, hvor de pjattede og grinte.

LÆS OGSÅ: Fars umulige valg: Kan kun redde én af sine piger

- Han var bare en glad lille dreng. Vi legede, og jeg forsøgte at holde ham beskæftiget, fordi han kan blive utålmodig på lange togture, fortæller Sammie Welch.

Efter lidt leg og vindruespisning faldt Rylan dog i søvn på sit sæde, og da der kort tid efter kom en ny passager ind i toget, løftede Sammie Welch sin søn op på sit skød, så der kunne blive en ledig plads til passageren.

Om det var denne gestus, som den mystiske mand ville rose hende for, ved hun ikke.

- Så derfor vil jeg gerne tale med ham, siger Sammie Welch.

Sponsoreret indhold