Kendte 24. august 2009

Mordmistænkt realitystjerne: Fundet død

Ryan Jenkins, der er mistænkt for mordet på sin kone, en tidligere Playboy-model, er fundet hængt på et hotelværelse
Jenkins var efterlyst i hele verden og besluttede tilsyneladende at tage sit eget liv
Jenkins var efterlyst i hele verden og besluttede tilsyneladende at tage sit eget liv
Foto: All Over

I torsdags kunne vi her på siden berette om den tidligere Playboy-model Jasmine Fiore, der på bestialsk vis var blevet myrdet og smidt nøgen i en kuffert.

Siden er det kommet frem, at morderen havde forsøgt at gøre sit offer uidentificerbart bl.a. ved at slå hendes tænder ud og klippe fingrene af - i sidste ende var det serienummeret på Fiores brystimplantater, der afslørede hendes identitet.

Ægtemanden Ryan Alexander Jenkins, som i Amerika er kendt for sin millionærstatus og optræden i forskellige reality-TV-serier, forsvandt fra parrets hjem samme dag, som politiet fandt liget i en container - og har siden været efterlyst verden over i forbindelse med mordet.

Politiet frygtede, at Jenkins var taget til sit hjemland Canada. Det viste sig at holde stik, for liget af millionæren er netop blevet fundet hængt på et hotelværelse i byen Hope i ahornbladslandet.

- På dette tidspunkt forsætter vi efterforskningen omkring hans død, men beviserne tyder indtil videre på, at han tog sit eget liv. Vi vil ikke offentliggøre flere detaljer på dette tidspunkt, eftersom efterforskningen er så frisk, udtaler Duncan Pund fra Royal Canadian Mounted Police til TMZ.

Sponsoreret indhold