Kendte20. august 2009

Playboy-model: Fundet død og nøgen i en kuffert

Hendes mand, som er millionær og reality-TV-stjerne, er efterlyst i forbindelse med mordet
Den smukke Jasmine Fiore endte sine dage nøgen i en kuffert, smidt i en affaldscontainer
Den smukke Jasmine Fiore endte sine dage nøgen i en kuffert, smidt i en affaldscontainer
 Foto: All Over

I går kunne politiet i Californien afsløre, at de lørdag fandt liget af den tidligere Playboy-model Jasmine Fiore - hun blev fundet nøgen i en kuffert, der var smidt i en affaldscontainer bag et lejlighedskompleks i Buena Park syd for Los Angeles. Kvælning var dødsårsagen.

28-årige Jasmine blev for 5 måneder siden gift i et Las Vegas-bryllup med millionæren Ryan Alexander Jenkins, som er blevet berømt gennem sin deltagelse i flere forskellige reality-TV-programmer.

Jenkins ringede selv og meldte sin kone savnet, men forsvandt fra parrets hjem samme aften og er ikke blevet set siden. Han er nu efterlyst internationalt i forbindelse med dødsfaldet.

- Vi ved, han er fra Canada, og det er muligt, han er taget dertil. Vi er bekymrede over, han har forladt landet. Vi tror, han har information, der kan være til nytte i efterforskningen, udtaler Gary Worrall fra politiet.

32-årige Jenkins har en formue på over 10 millioner og blev efter sigende gift med sin nu afdøde kone, 2 dage efter at parret havde mødt hinanden på en stripklub.

Sponsoreret indhold