Vil ligne kendt brystbombe: Mor og datter bruger formue

Georgina Clarke og Kayla Morris

Georgina og Kayla har en drøm – en drøm der indtil videre har kostet mor og datter over en halv million danske kroner.

Og det er ikke utænkeligt, at de to fra kvinder fra den britiske by Rugby kommer til at hive endnu flere penge op af lommen.

Deres drøm er at ligne den kendte brystbombe Katie Price, og det er derfor, at mor og datter har brugt så mange penge. Pengene er blevet brugt på utallige kosmetiske operationer, der skal få 38-årige Georgina og 20-årige Kayla til at ligne deres idol.

Du kan se billeder af Georgina og Kayla øverst i denne artikel. I bunden af artiklen kan du møde dem i en video.

Georgina Clarke og datteren Kayla Morris - se endnu flere billeder af mor og datter øverst i denne artikel. Foto: Bulls/All Over

Mor Georgina indrømmer over for det britiske medie Daily Mail, at hun er afhængig af operationer og ikke mindst botox – og for nyligt chokerede hun mange, da hun afslørede, at hun er stolt af sin datter – fordi 20-årige Kayla er droppet ud af skolen for at arbejde som stripper (så også datteren kan finansiere sin egen afhængig af kosmetiske operationer – og hjælpe med at betale moderens operationer også).

- Da Kayla fortalte mig, at hun ville have bryst- og plastikoperationer, blev jeg rigtig glad, for jeg ønskede, at hun skulle være sådan en slags person. Jeg er virkelig stolt af hende, siger moderen til til Daily Mail.

Kayla skiftede for tre år siden skolebøgerne ud med en tilværelse som stripper, og det er dette job, der har sikret datteren penge til at betale for de mange operationer. Hun har blandt andet fået lavet større bryster. Det kostede hende 50.000 danske kroner, men Kayla er stadig ikke tilfreds. Hun har derfor planer om at få lavet endnu større bryster.

- Jeg vil bare have store bryster, fortæller den unge datter.

Mor og datter oplever ofte at blive nedstirret, når de kommer gående på gaderne i England. Og flere har især spurgt ind til kvindernes meget fyldige læber. Det gør da ondt, ikke?, lyder et af spørgsmålene blandt andet.

Det gør de nu ikke, fastslår Georgina, inden hun tilføjer:

Georgina Clarke og datteren Kayla Morris - se endnu flere billeder af mor og datter øverst i denne artikel. Foto: Bulls/All Over

- Selvfølgelig får liplineren og lipglossen også læberne til at virke større.

Georgina havde i sit unge liv aldrig tænkt over, hvordan hun så ud. Men hun fortæller, at det hele ændrede sig én dag, hvor hun slog op i avisen og så et billede af en topløs Katie Price.

- Lige i det øjeblik, jeg åbnede avisen og så Jordan, (Katie Price tidligere navn, red.), blev jeg med det samme vild med hende. Hun skilte sig bare ud. Jeg elskede hendes udseende, og hun var bare perfekt. Alt ved hende tiltrak mig, siger Georgina til det britiske medie.

Og herfra var stien lagt til en årelang besættelse af Katie Price – og et utrætteligt ønske om at komme til at ligne brystbomben. Og moderens besættelse smittede med tiden af på datteren.

I dag har Georgina og Kayla et ganske specielt bånd – takket være deres fælles drøm.

- Min mor er min bedste ven. Jeg elsker at forkæle hende med plastikoperationer og ved at hjælpe hende med at komme nærmere vores drøm om at ligne Katie Price. Jeg elsker den måde, vi ser ud på nu. Når vi går ned ad gaden, kigger alle på os og kommenterer på, hvor store vores læber er, men de er ikke store nok til os endnu, siger Kayla til Daily Mail.
 
Du kan se alle billederne af dem øverst i denne artikel. Du kan møde mor og datter i videoen herunder.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close