Vanvittig forvandling: Kan du genkende denne barnestjerne?

Kan du genkende denne ’uhyggelige’ barnestjerne?Okay… der er muligvis stor sandsynlighed for, at du ikke kan genkende denne filmstjerne - det kan du til gengæld, når du har bladret galleriet i bunden af artiklen igennem.

Den i dag 26-årige skuespiller er netop nu i gang med indspilningerne til filmen Yoga Hosers, hvor han spiller nazist. Og det var under indspilningerne til filmen, der premierer i 2015, at dette billede blev taget af filmstjernen.
Barnestjernen er netop nu igang med at indspille en ny film (Foto: AOP)


Men inden vi afslører, hvem stjerneskuespilleren er - og ikke mindst hvor han særligt er kendt fra - kan du jo prøve at se, om du kan regne ud, hvem der er tale om.

- Han er født i 1988 i Los Angeles

- Hans karriere kickstartede, efter at han som blot 4-årig medvirkede i en Pizza Hut-reklame

- Den første film, han medvirkede i, var Forrest Gump fra1994

- I 2005 strøg han ind på en syvendeplads over de 50 mest søde børnestjerner i det amerikanske magasin E

- Han brækkede ribben og en skulder i en bilulykke i sommeren 2006

- I 1999 medvirkede han i Blockbuster-successen Den Sjette Sans, og for sin rolle vandt han en Saturn Award for bedste yngre skuespiller. For samme rolle var han nomineret til en Academy Award

- Hans mest kendte replik er nok 'I see dead people' - fra netop filmen Den Sjette Sans, hvor han spillede drengen Cole Sear.

… og ja. Nu har du nok regnet ud, at vi taler om Haley Joel Osment, som blev verdenskendt som den lille - og ret så skræmmende - dreng Cole Sear, der så døde mennesker, i filmen Den Sjette Sans.

I dag har skuespilleren forståeligt nok forandret sig en del, som du kan se i dette galleri:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close