Kan genkende våben: Mød Ace – verdens VILDESTE vovse

Ace er en hund i en liga for sig.

Ace er en hund i en liga for sig.

(Foto: Barcroft TV)

 
Hunden Ace er ikke som sine firbenede venner. Den tre år gamle pitbull er nemlig i en liga for sig, når det gælder vagthunde. 
 
Den kan således både genkende knive og pistoler, den kan springe meterhøjt – og bliver den bedt om at angribe, så gør den det med så ufattelig kraft, at den kan slå ihjel med ét eneste bid.
 
 
Du kan møde Ace i videoen i bunden af denne artikel.
 
Ace er en del af den amerikanske hundekennel Dark Dynasty K9, som har specialiseret sig i at opdrætte toptrænede vagthunde. Ace begyndte sin træning, da han bare var en lille hvalp. Fem dage om ugen de sidste tre år har Ace trænet med sin ejer for at blive én af de allerbedste i hele verden.
 
Dagligt får han en proteinrig kost for at vedligeholde hans enorme muskler.
 
 
- Ace er ét af de mest muskuløse pitbull-hunde i verden lige nu. Han er så absolut en superhund, én ud af en million, siger Aces 28-årige ejer Marlon Grennan. 
 
Hundekennelen er den samme, som tidligere på året blev berømt for hunden Hulk, der efter sigende er verdens største pitbull, Hulk. Hulk har en imponerende kampvægt på 78 kilo, mens Ace ”blot” vejer 38 kilo – men det er altså ren råstyrke, der findes i den ”lille” vagthund.
 
Du kan møde Ace her. 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close