Galleri: Model har "Europas største bryster" - og VILD kulør

Foto: All Over

Den tyske glamourmodel Martina Big er ikke frøken hvem-som-helst.

Den 29-årige kvinde fra det vestlige Tyskland har chokeret ikke så få med sit vilde look.

Martin Big har således, hvad hun selv kalder ”Europas største bryster”, og hvis det ikke var nok, så får hun også de fleste forbipasserende til at spærre øjnene op på grund af sin kulør.

Martina Big er nemlig rigtig glad for ”tan-injektioner” – så glad at hun i dag har en kulør, der mildest talt er svært at beskrive med ord.

Du kan se billeder af Martina Big i galleriet nederst i denne artikel.

Selv om tyskerens look chokerer de fleste, er Martina Big slet ikke færdig med sin forvandling. Ifølge det britiske medie Mirror agter den 29-årige kvinde at forsætte med sine ”tan-injektioner”, så længe det er muligt:

- Jeg ønsker at blive brunere og brunere for at se, hvor grænsen går. Jeg elsker kontrasten mellem mit helt blonde hår og min mørke og sprøde hud, fortæller Martina Big ifølge det britiske medie.

- Jeg elsker at se folks reaktioner. Jeg kan se deres kæmpe øjne og chokerede ansigter, når de passerer mig og tænker ”hvordan kan dette lade sig gøre?”

Martina Big fastslår, at hun ikke er ude på at ændre sin ”hvide race”, men at hun blot ønsker at blive den ultimative barbie-bimbo.

Vi må indrømme, at hun er godt på vej!

Du kan se billeder af Martina Big i galleriet herunder:

Glamourmodel Martina Big - med store bryster og vild kulør

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close