Kendte25. september 2015

Se billederne: Har brugt 1,3 millioner kroner – på at ligne sin karikaturtegning

Britiske Krystina Brutel blev så forelsket i sin karikaturtegning, at hun besluttede sig for at ville ligne portrættet. Det har indtil videre kostet hende utallige kosmetiske operationer – og svimlende 133.000 britiske pund (svarende til over 1,3 millioner danske kroner)

Krystina Butel

Hvad der skulle have været et hyggeligt og sjovt ferieminde, endte som den rene besættelse for britiske Krystina Brutel.

Krystina blev nemlig så forelsket i den karikaturtegning, hun fik lavet som 15-årig, at hun lige siden har brugt utallige kosmetiske operationer – og svimlende 133.000 britiske pund – på at komme til at ligne sin karikaturtegning.

Resultatet kan du se i galleriet øverst i denne artikel.

31-årige Krystina fra Wakefield rejste som 15-årig til Ibiza. Den stod på strand og hygge, men Krystina fandt også tid til at lade sig portrættere af de klassiske karikaturtegnere.

Men hvor de fleste måske gemmer tegningen væk efter hjemkomsten, havde Krystina helt andre planer. Hun var nemlig vild med billedet og blev enig med sig selv om, at ”sådan vil jeg se ud”. Og herfra begyndte så en – indtil videre – over 15 år lang besættelse.

Det skriver Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/kari_front.jpg
 All Over

Krystina og billedet, som hun blev så forelsket i. Se flere billeder i galleriet øverst i denne artikel. Foto: All Over

Krystina fik sin første kosmetiske operation som 17-årig, en brystoperation. Siden har den britiske kvinde, der til daglig arbejder som frisør, fået yderligere fem brystoperationer, ligesom hun har fået lavet læber, tænder, botox samt permanent make-up.

Alt i alt har hendes besættelse kostet hende svimlende 133.000 britiske pund – svarende til over 1,3 millioner danske kroner.

Men Krystina er stadig ikke helt tilfreds. For på sin karikaturtegning har Krystina en noget smallere talje, og dén er hun nu i gang med at efterligne. Hun har således skaffet sig et korset, der forhåbentligt kan hjælpe hende.

- Da jeg så karikaturen for første gang på ferien, blev jeg jaloux. Hun var så glamourøs. Hun var alt, hvad jeg ønskede at være, forklarer Krystina om sin mærkværdige besættelse.

- Det var som om, at hun holdt en gulerod foran mig – en gulerod der viste, hvad jeg kunne blive. Med årene har jeg brugt flere og flere penge på skønhedsbehandlinger og operationer, så jeg kan ende med at komme til at ligne hende, siger Krystina til det britiske medie Daily Mail.

Hun har mødt mange kritiske blikke – og fået hånlige kommentarer med på vejen. Mange mener, at Krystina må være afhængig af kosmetiske operationer. Og ja, det er hun også.

- Operationerne er klart afhængighedsskabende. Du får et ”kick” af det. Følelsen før operationen er ligesom juleaften. Jeg elsker følelsen af at blive bedøvet – det er himmelsk.

- Jeg ved, at jeg bagefter vågner op og ser min nye krop. For mig er det at komme mit mål ét skridt nærmere, siger Krystina.

Du kan se billeder af hende i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold