Kendte 26. november 2021

Model Emily Ratajkowski raser og viser mave: Det er MIN krop!

Den britiske model Emily Ratajkowski vil have lov til at vise al det maveskind, hun overhovedet orker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 30-årige model Emily Ratajkowski vil ikke finde sig i nogen form for kropslig udskamning.

Det slår hun fast på sin Instagram-profil, hvor hun har delt adskillige billeder af sig selv fra CFDA Fashion Awards-begivenheden, der fandt sted tidligere må måneden.

- Postede næsten ikke de her billeder, skriver hun og forklarer sine følgere, at hun vidste, de ville skabe drama og snak.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Sådan så den 30-årige Emily Ratajkowski ud, da hun tidligere på måneden dukkede op til CFDA Awards. (Foto: MEGA)

- Men hey, det er min krop, og jeg vil ikke bukke under for body shaming.

Ratajkowski dukkede op til modebegivenheden i et afslørende look fra Miu Miu, der bestod af en kort sweater og en lavtaljet nederdel.

Opslaget kommer kort tid efter udgivelsen af Ratajkowskis bog "My Body", hvor hun blandt andet skriver om, hvordan hun gennem sit liv har haft et særligt forhold til sin krop. Et forhold, der ikke nødvendigvis altid har været positivt.

I bogen fortæller hun, hvordan hendes mor lærte hende at prioritere skønhed i en meget ung alder.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

- Skønhed var en måde for mig at være speciel. Når jeg var speciel, så følte jeg, at mine forældre elskede mig mest, skriver hun.

Hvad der har fået Emily til at dele opslaget i sin Insta Story er ikke helt tydeligt, men vælger man at nærstudere kommentarsporet, så handler det hele i den grad om hendes mave. Mavemuskler. En sygdom, hun måske, måske ikke har. Hvorvidt man kan se sådan ud, når man har været gravid og mange andre lignende kommentarer.

Det er tilsyneladende det, den tidligere Victoria's Secret-model er pænt træt af.

- Uanset hvilken indflydelse og status, jeg har opnået, blev det kun tildelt mig, fordi jeg appellerede til mænd, skriver Ratajkowski også i sin bog.

- Min position bragte mig tæt på rigdom og magt, men det har ikke resulteret i ægte empowerment. Det er noget, jeg først har fået nu.

Sponsoreret indhold