Kendte4. oktober 2021

Emily Ratajkowski anklager Robin Thicke: Han tog mig på brysterne

I en ny bog beskriver supermodellen, hvordan hun under optagelserne til musikvideoen ”Blurred Lines” følte sig overgrebet af sangeren Robin Thicke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods det er mere otte år siden musikvideoen til hitsangen ”Blurred Lines” havde verdenspremiere, så er det første gang, den 30-årige supermodel taler ud om, hvad der skete bag kameraet.

I videoen optræder hun sammen med et par andre, lettere afklædte modeller, mens den i dag 44-årige sanger Robin Thicke bevæger sig rundt om og danser sammen med kvinderne.

En video, der udadtil ser relativt uskyldig ud, trods sangens budskab og de til tider bare, men skjulte, bryster.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/emily_ratajkowski_og_robin_thicke.jpg
 Foto: YouTube

Det var ikke meget tøj, modellen Emily Ratajkowski havde på under optagelserne. Foto: YouTube

Men i supermodellens kommende bog: ”My Body”, som The Sunday Times har fået fingrene i inden dens udgivelse, står der beskrevet, hvordan Thicke skulle have taget hende på brysterne under optagelserne.

Ifølge mediet skulle modellen beskrive det med ordene:

- Pludseligt og totalt ud af det blå, der kunne jeg mærke kulden og fremmedheden ved en fremmed persons hænder, der omfavner mine bare bryster bagfra. Instinktivt flyttede jeg mig væk og kiggede bagud, og der stod Robin Thicke, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega762179_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

I bogen skriver hun dog videre, hvordan hun ellers var glad for optagelserne generelt, men at Thicke altså pludseligt blev for meget, hvorfor hun tror, at han var fuld.

- Men jeg reagerede ikke – ikke sådan rigtigt, og slet ikke som jeg skulle, skriver hun videre.

Instruktøren bag videoen skulle dog have set, hvad der skete, hvilket fik ham til at råbe ad sangeren og spurgte om Ratajkowski var okay, mens optagelserne blev stoppet med det samme efterfølgende. En oplysning som er blevet bekræftet af instruktøren, Diane Martel, skriver The Sunday Times videre.

Modellen forklarer, at hun siden følte skam og skyld, især over ikke at have sat ord på hændelsen, da det skete.

- Da han spurgte, om jeg var okay, løftede jeg blot hagen, undgik øjenkontakt og følte bare skammen flyde gennem kroppen.

Artiklen fortsætter under videoen

Ikke første gang

Da optagelserne til musikvideoen fandt sted tilbage i 2013, var Robin Thicke gift med Paula Patton. De to blev skilt det efterfølgende år, efter hun anklagede ham for overgreb, stofmisbrug og utroskab.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega391465_004.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

De to blev gift tilbage i 2005, men da hans karriere begyndte at tage fart, var det på bekostning af privatlivet.

- Jeg begyndte at tage smertestillende, og det hele blev bare en gryde fyldt med problemer, og jeg var så arrogant, at jeg troede, jeg kunne klare det hele, lød det fra ham i et længere interview med People tilbage i februar måned.

null

Sponsoreret indhold