Kendte 16. juni 2016

Mistede barnebarn i Orlando: I flyet skete noget rørende...

Passagerer og besætningsmedlemmer ombord et JetBlue-fly gjorde forleden alt for at en sørgende bedstemor fik hjælp og omsorg. Bedstemoren havde netop mistet sit 20-årige barnebarn i tragedien i Orlando
Foto: Privat og JetBlue

Midt i sorgen og chokket over weekendens terrorangreb mod en homoklub i Orlando dukker der indimellem små solstrålehistorier op. Denne historie er én af dem.

For to dage siden satte en sørgende bedstemor sig ombord på et JetBlue-fly med kurs mod den amerikanske by i Florida. Hun havde netop fået at vide, at hendes elskede barnebarn, 20-årige Luis Omar Ocasio-Capo, var blevet dræbt i terrorangrebet. Nu stod hun over for den nok længste flyvetur i sit liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Besætningen ombord JetBlue-flyet havde fået besked om, at én af deres passagerer var pårørende til et af ofrene – og personalet besluttede, at de ville gøre alt for at give bedstemoren den mest komfortable tur. Men venligheden og medfølelsen skulle først lige til at begynde.

For da passagererne hørte, at der sad en sørgende bedstemor i flyet, besluttede de sig for at gøre noget ganske rørende. Én for én skrev de således personlige hilsner på et stykke papir til bedstemoren. Nogle skrev små opløftende ord – andre lagde sågar penge ved deres hilsen.

(Foto: Privat)

20-årige Luis Omar Ocasio-Capo mistede livet under terrorangrebet i Orlando. For to dage siden tog hans sørgende bedstemor den lange tur i fly til Orlando. Foto: Privat

Et af besætningsmedlemmerne – Kelly Davis Karas – fortæller nu den rørende historie på sin Facebook. Hun var på arbejde den dag og fik til opgave at følge den sørgende bedstemor på flyveturen til Orlando.

- Vi vidste, at hun rejste alene, så JetBlue-medarbejdere sørgede for at sidde ved hende under hele turen. Melinda (en anden JetBlue-medarbejder) stod stille ved siden af kvindens kørestol, mens hun ventede på at komme ombord på flyet.

- Kellie, en medarbejder i gaten, hjalp hende ombord. Melinda og jeg gav hende et tæppe, en pude, en æske med lommetørklæder og vand, så hun havde det så komfortabelt som muligt. Hun var forståelig nok ulykkelig, men vi blev mødt med venlighed og mildhed. Og taknemmelighed. Men så er det, at vores flyvetur i sandhed blev inspirerede, skriver Kelly i sin rørende beretning.

For det var bestemt ikke kun besætningsmedlemmerne, der forsøgte at hjælpe den sørgende bedstemor. Det samme gjorde de mange passagerer – på små lapper papir skrev passagererne små varme hilsner – og nogle lagde sågar penge ved deres hilsen.

Da flyet landede, havde flyselskabet sørget for en særlig hilsen. ’JetBlue står sammen med Orlando’, lød det således gennem højtalerne.

- Og så - med bedstemorens tilladelse og på opfordring fra en række passagerer – holdt vi et øjebliks stilhed for at ære Omar. Da vi var landet, STOPPEDE HVER OG ÉN PERSON FOR AT KONDOLERE. Nogle sagde blot, at de var kede af det, nogle rørte hendes hånd, nogle gav hende et kram, nogle græd en tåre med hende. Men hver og én stoppede for at tale med hende, og ikke én eneste var utålmodig.

Hvor er det rørende!

Sponsoreret indhold