Kendte 13. juni 2016

Sendte sms under skud-helvede: Nu kender mor hans skæbne

Eddie Justice havde hjerteskærende korrespondance med sin mor under massedrab på homo-natklub
(Foto: All Over)
  Da 29-årige Omar Mateen natten til søndag gik amok på en homo-natklub i Orlando i Florida og skuddræbte mindst 50 mennesker og sårede yderligere 50, søgte den 30-årige natklubgæst Eddie Justice tilflugt på toilettet, hvor han, mens han kunne høre myrderierne finde sted, skrev flere hjerteskærende sms'er til sin mor, Mina.  
  - Mor jeg elsker dig.   - Er på natklub de skyder, lød de første beskeder fra den skrækslagne søn, før han skrev, at han var fanget på klubbens toilet.  
  Eddie skrev sammen med sin mor i næsten en time, inden hans telefon blev tavs.   - Jeg er stadig på toilettet. Han ved vi er her, og er på vej. Politiet skal redde os nu. Skynd jer. Han er nu på toilettet sammen med os, han er en terror, skrev Eddie i de sidste minutter.   Hans sidst besked lød 'Yes' som et svar på moderens spørgsmål om, hvorvidt massemorderen Omar Mateen var sammen med ham på toilettet.  
  Og mandag (dansk tid) kom den sørgelige, men forventelige besked til Eddie Justices familie.   Han er blandt de bekræftede dødsofre for Omar Mateens ufattelige blodbad.   Mateen var ifølge sin far 'ikke særligt religiøs', men var blevet stærkt forarget for et par uger siden, da to mænd kyssede hinanden foran Omar Mateen, hans hustru og lille søn.   - Eddie Justice er det 9. bekræftede dødsoffer efter massakren, lyder det fra myndighederne i Orlando.  
  De nærmere omstændigheder omkring Eddie Justices død er ikke frigivet, men hans mor og øvrige familiemedlemmmer er blevet underrettet.   Efter den sidste besked fra Eddie svævede hans mor - ligesom mange andre pårørende - i frygt og usikkerhed i mange timer, inden politiet sent søndag fandt liget af Eddie og kunne overbringe de tragiske nyheder til hans mor.

 

Sponsoreret indhold