Kendte28. marts 2023

Millionerne spændte ben: Nu er Michala lykkelig

Millionøsen har rejst verden rundt for at finde lykken – den gemte sig blot 40 km fra barndomshjemmet i rigmandskvarteret
Patrick Brylov og Michala Kjær
Indtil Patrick Brylov, 32, kom ind i Michala Brylovs liv, kæmpede hun med at finde glæden i de uanede muligheder, som hendes mange millioner gav hende.
 Foto: Mikael Rieck

Hendes far er stenrig, og hendes mor har endnu flere penge. Sammen fyrede de 185 millioner kroner af i privatforbrug under deres 20 år lange ægteskab.

Men overfloden af penge gjorde ikke meget godt for Christian Kjær og Janni Spies’ datter, Michala Kjær.

For selv om den ombejlede millionøse kunne leve et ungdomsliv i sus og dus på lige den tropeø, hun havde lyst til, var det ikke her, hun fandt glæden i livet.

Michala Kjær
Party-pigen fik lov at udfolde sig i Michalas yngre dage, men siden hun blev mor, har festerne været reduceret til et absolut minimum.
 Foto: Ole Bjørk

– Penge er en bonus, men det er mine nærmeste, der giver mig glæde. Det har været fedt som ung pige at rejse hvorhen man vil, men det er også skræmmende at have alt og ikke noget at glæde sig til, har hun tidligere fortalt til B.T.

Skippede uddannelser

Drøm efter drøm af den slags, som man ikke kan købe for penge, er gennem tiden gledet ud af hænderne på den nu 33-årige Michala.

Hun har været aktiv sportsdanser, der takkede nej til en VM-deltagelse, da presset blev for stort. To gange har hun droppet at gennemføre en studentereksamen. Og en læreplads hos blomsterguruen Erik Bering forsvandt hun også fra før tid.

Michala Kjær
I mange år har den store drøm været at starte sit eget modehus og gøre hele verden lidt mere chic.
 Foto: Jesper Sunesen

Satte farten ned

Mændenes interesse har Michala aldrig haft problemer med at tiltrække, og hun bevægede sig også gerne på de røde løbere med kavalerer som designer Frederik Bagger og musiker Remee.

Frederik Bagger og Michala Kjær
Michala var bare 18, da hun flyttede sammen med designeren Frederik Bagger.
 Foto: Birger Storm

Men på et tidspunkt blev der stille omkring den modebevidste unge kvinde. I 2016 trak hun stikket, efter hendes Instagram-følgere i en periode havde kunnet se en stadig tyndere udgave af den smukke influencer på det sociale medie.

Mine læger har fortalt mig, at jeg skal sætte farten ned et stykke tid på grund af helbredsproblemer, skrev hun i et nyhedsbrev.

Siden da er det kun meget sporadisk, at pressen har mødt jetsetteren. Men pludselig kom det frem, at hun havde fundet kærligheden – langt fra egne rækker blandt landets rigeste og fineste familier.

Remee og Michala Kjær
Mens det spritnye “X Factor” tog danskerne med storm, var Remee og Michala et af landets hotteste par – her i 2010.
 Foto: Birger Storm

Fandt sit Paradis

Prinsen på den hvide hest galoperede lige fra “Paradise Hotel” i Mexico og direkte ind i hjertet på jetsetprinsessen.

Janni Spies, Michala Kjær og Christian Kjær
I mere end 11 år har Michala ikke talt med sin far, Christian Kjær, af årsager, som ingen af dem vil kommentere. Christians nuværende kone har dog skudt med skarpt efter sin papdatter. – Der har ikke været nogen stridighed andet end en evig kamp om arven, har Susan Astani fortalt.
 Foto: Hanne Juul

Barnelykke

Godt et år senere kom sønnen Ocean til verden.

– Du er det fineste, vi har skabt i ren kærlighed til hinanden, lød Michalas første kærlighedserklæring på Instagram til sønnike.

Michala Kjær
Langt fra whiskybæltet har Michala fundet lykken i Hvidovre.

Siden har den 33-årige mor haft for travlt med at skifte bleer, bøvse af og trille ture med barnevognen til at jagte lykken rundt om i verden.

Det har imidlertid givet tid og anledning til et større mentalt arbejde, fortalte hun forleden, da SE og HØR mødte hende til Tage Frandsens 75-års fødselsdagsfest, hvor hun proklamerede, at hun har det bedre end nogensinde.

Prins Joachim, prinsesse Marie og Michala Kjær
Få osede af jetset som rigmandsdatteren, der gerne mængede sig med folk som Marie, Joachim og Medina.

– Det har været et meget smukt mentalt arbejde, men også hårdt at komme ud af sin comfort zone. Og jeg tror faktisk det er en af de eneste ting, der kan presse os ud i det – det er at få børn.

– Og jeg tror, det er så sundt. I hvert fald i mit tilfælde, erkender hun.

Sponsoreret indhold