Hollywood9. august 2018

Her er billederne Britney ikke vil have, du skal se

Britney Spears ønskede ikke, at pressefotograferne skulle have lov til at udføre deres arbejde, da hun i går spillede på Smukfest
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180808_wen_-_britney_spears_66.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Britney Spears gjorde, hvad mange andre amerikanske stjerner har gjort de seneste år, da hun i går aftes optrådte på årets Smukfest.

Hun forbød pressefotografer at komme tæt på hende, da hun optrådte på scenen.

Det samme har stjerner som Eminem, Kendrick Lamar, Beyoncé og Jay-Z også gjort det seneste år.

Årsagen skulle angiveligt være, at de ikke vil have de mindre flatterende billeder af dem ud i medierne.

Så hvor at fotograferne normalt får lov til at stå nede foran scenen og tage billeder, var de i stedet tvunget til at stille sig ude blandt publikum.

SE og HØR var selvfølgelig til stede og fik taget billeder af Britney, og resultatet kan du se i galleriet i bunden af artiklen.

Hos Smukfest syntes man, at det var ærgerligt, at de store stjerner har det på den måde.

- Men vi afholder først og fremmest festivalen for publikum og ikke fotograferne, så sådan må det være, når de ønsker det, lød det i går fra Smukfest talsmand Poul Martin Bonde til B.T.

Popprinsessen Britney Spears har fået mange hug for sin optræden på Smukfest.

Kritikken går blandt andet på, at hun ikke sang en eneste strofe selv, ligesom hendes dans mest af alt virkede som en metaltræt robot. - Hun lignede en uoplagt robot, der trissede omkring med tomt blik i et rædselsfuldt og mekanisk show uden varme og charme, skrev Ekstra Bladets Thomas Treo, der kvitterede med en enkelt stjerne. - Showet er delt ind i akter, som opdeles af endnu mere koreografi, og der er ikke sparet på de storladne følelser. Alligevel kan man ikke undgå at føle, der mangler en masse nerve, når der ikke synges på playback’en, og der end ikke sendes hilsner eller er anden interaktion med publikum. Det er virkelig automatisk – hvilket også underbygger, hvorfor koreografidelen fungerer så flot, skriver Gaffa, der dog giver popprinsessen hele tre stjerner. Se billederne fra Britneys koncert herunder

Britney Spears på Smukfest 2018

null
null

Sponsoreret indhold