Kendte17. maj 2023

Miley Cyrus smider tøjet i ny sexet musikvideo

Den amerikanske sangerinde Miley Cyrus overlader ikke meget til fantasien i musikvideoen til sangen "Jaded"
Den amerikanske sangerinde Miley Cyrus har netop udgivet en ny musikvideo, der i den grad har fokus på hendes krop.
Den amerikanske sangerinde Miley Cyrus har netop udgivet en ny musikvideo, der i den grad har fokus på hendes krop.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Miley Cyrus har aldrig været bleg for at smide tøjet for musikken. Forud for udgivelsen af hitsinglen "Flowers" delte hun nemlig en video fra badet, hvor hun gav en smagsprøve på sangen – og hendes nyeste musikvideo er ingen undtagelse.

Sangen hedder "Jaded", som ifølge den engelske ordbog betyder at kede sig, mangle entusiasme eller være fysisk træt.

Men man kan næsten kun forestille sig, at beskrivelsen "fysisk træt" har været tilfældet for den partner, som Miley Cyrus synger om i sangen fra hendes nyeste album, som hun netop har udgivet en musikvideo til.

Her viser hun i den grad, hvad tidligere partnere nu går glip af.

"Hannah Montana"-stjernen viser nemlig sin veltrænede krop frem i flere formater og nærbilleder, hvor hun først slanger sig topløs i sengen, herefter stråler i en skinnende guldbadedragt og senere i en sort badedragt, mens hun ligger på poolkanten.

Læser man i kommentarfeltet er der ingen tvivl om, at fans er vilde med Mileys nye hit, og musikvideoen bliver også rost til skyerne.

– Helt ærligt, jeg elsker stilen med videoer fra denne æra, de er enkle, men det er bare hende, der elsker og fejrer sig selv, har selvværd og føler sig nok og sikker på sig selv, nyder det øjeblik, hun er i, skriver en bruger i en kommentar til musikvideoen på YouTube.

– Jeg elsker dette budskab, som hun transmitterer og inspirerer. Vel vidende om Mileys historie, fortjener hun virkelig dette. Intet behov for en højproduceret og konceptuel musikvideo, medmindre hun vil.

Se videoen fra YouTube herunder:

Sponsoreret indhold