Kendte 11. januar

Miley Cyrus smider tøjet i musikkens navn

Den amerikanske popfugl Miley Cyrus er snart klar til at glæde fans med ny musik - og dermed også nye billeder og videoer
Miley Cyrus er sjældent bleg for at vise lidt hud. Her da hun i 2015 var vært ved årets MTV Video Music Awards.
Miley Cyrus er sjældent bleg for at vise lidt hud. Her da hun i 2015 var vært ved årets MTV Video Music Awards.
Foto: Jordan Strauss/Invision/APJordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Holy moly, Miley!

Hvis nogen forstår at gøre reklame for sin kunst, så er det da i sandhed den 30-årige popstjerne Miley Cyrus. 

Efter sit anmelderroste album "Plastic Hearts" fra 2020 er "Midnight Sky"-sangerinden endnu en gang klar med spritny musik, og i den forbindelse har Miley delt en lille smagsprøve på, hvad hendes mange fans har i vente. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et opslag, som Miley har delt med sine mere end 192 mio. Instagram-følgere, er den forhenværende "Hannah Montana"-stjerne kravlet ind under bruseren for at synge en lille bid af det kommende nummer "Flowers".

Tilfældig dato?

I sidste uge kunne Miley glæde sine fans med nyheden om, at det nye nummer lander på diverse streamingtjenester allerede 13. januar. 

Udgivelsesdatoen er muligvis ikke tilfældig. Det er nemlig samme dag, som Mileys eksmand, Liam Hemsworth, har fødselsdag. 

I klippet kan Miley høres synge: 

- Jeg kan købe blomster til mig selv, skrive mit eget navn i sandet. Jeg kan tale til mig selv i timevis, ja, ting du ikke forstår. 

Det er dog uklart, hvorvidt sangen egentlig er rettet mod eks'en, som i øvrigt allerede har fået adskillige sange i form af blandt andre nummeret "Malibu" og svineren "WTF Do I Know". 

Men de gode musiknyheder stopper ikke der.

Noget tyder nemlig på, at Miley Cyrus har store planer om at erobre 2023, for den 10. marts udkommer Mileys næste album, som har fået titlen "Endless Summer Vacation". 

Sponsoreret indhold